کد خبر: ۷۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳- 17 December 2020
ویژه‌نامه "دردآشنای اسلام و انقلاب" – ۲۰

دکتر موسوی: آیت‌الله یزدی همواره مورد اعتماد و وثوق امامین انقلاب بوده است

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: مورد اعتماد امامین انقلاب بودن، نشان از ویژگی‌های علمی، انقلابی و دلسوزی آیت‌الله یزدی برای نظام و اسلام دارد كه باعث شده مورد وثوق امامین انقلاب قرار داشته باشند.

دکتر موسوی: آیت‌الله یزدی  همواره مورد اعتماد و وثوق امامین انقلاب بوده است

دكتر سیدفضل‌الله موسوی عضو حقوقدان شورای نگهبان در مصاحبه با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان در خصوص ویژگی‌های شخصیتی حضرت آیت‌الله محمد یزدی و وجوه مختلف ایشان در دفاع از انقلاب اسلامی گفت: حضرت آیت‌الله یزدی علاوه بر جهات فقهی و اصولی بالایی كه داشتند و اینكه شاگردان زیادی هم در این حوزه تربیت كردند، شخصیت انقلابی ایشان نیز از ویژگی‌های بارز و مهم ایشان بود؛ چنانچه در طول زمان‌ها چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، موضع‌گیری‌های مختلف ایشان چه در مسائل داخلی و چه بین‌المللی، از ویژگی‌های انقلابی برخوردار بوده است.

وی افزود: حتی برخی از علما و فقهایی كه روزگاری شاگرد ایشان بودند، می‌گویند كه ایشان قبل از انقلاب و در زمان طاغوت، هرچند شرایط بسیار سخت و دشوار بود، همین ویژگی انقلابی را داشتند و با جسارت و شجاعت نظرات خودشان را مطرح می‌كردند و از هیچ چیز نمی‌ترسیدند و به همین دلیل سابقه بازداشت، زندان و تبعیدهای مختلفی را داشتند و تحمل كردند.

دكتر موسوی با بیان اینكه دیدگاه‌ها و نظرات فقهی آیت‌الله یزدی بر اساس "فقه حكومتی" است، خاطرنشان كرد: ممكن است برخی‌ها فقط در چارچوب فقهی و در زمان گذشته محصور باشند، اما آیت‌الله یزدی با توجه به مسائل زمان، مكان و اوضاع‌واحوال كه به آن فقه حكومتی گفته می‌شود و برای حكومت‌داری این نوع فقه و دستورات اسلامی آن كامل و جامع است، دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان می‌كردند؛ به عبارتی دیدگاه ایشان فقه حكومتی بود و مسائل زمان و مكان را كاملاً در نظر می‌گرفتند و نظر می‌دادند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان به نظم و انضباط آیت‌الله یزدی كه فردی بسیار منضبط بودند، اشاره كرد و افزود: ایشان با توجه به وضعیت جسمانی كه داشتند اما در جلسات شورا نظم و انضباط را بسیار رعایت می‌كردند و سر ساعت در جلسات حضور می‌یافتند و همیشه هم در همه جلسات حضور داشتند و این نظم و انضبط ایشان مثال‌زدنی است و باید برای همه ما درس باشد تا به این شكل عمل كنیم.

وی با اشاره به اینكه آیت‌الله یزدی مورد تأیید حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بودند، خاطرنشان كرد: مورد اعتماد رهبری بودن، نشان از ویژگی‌های علمی، انقلابی و دلسوزی ایشان برای نظام و اسلام دارد كه باعث شده مورد وثوق امامین انقلاب قرار داشته باشند.

دكتر موسوی در پایان از خداوند متعال علو درجات ایشان و محشور شدن با اولیاءالله را آرزو كرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش