کد خبر: ۹۴۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲- 25 July 2023
در جلسه شورای نگهبان؛

آیت‌الله جنتی: قیام امام حسین(ع) درس آزادگی و عزت است/ توهین به قرآن، توهین به همه ادیان الهی است

دبیر شورای نگهبان گفت: طراحان و عاملان این رفتار غیرانسانی بدانند که توهین به قرآن، توهین به همه ادیان الهی است.

آیت‌الله جنتی: قیام امام حسین(ع) درس آزادگی و عزت است/توهین به قرآن، توهین به همه ادیان الهی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (سه‌شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲) این شورا درخصوص ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اظهار داشت: در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی هستیم. ایام عزای سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) را به محضر ارادتمندان آن حضرت تسلیت می‌گویم و امیدوارم عزاداری‌های روزهای گذشته مقبول درگاه خداوند متعال قرار گرفته باشد و در روزهای بعد نیز توفیق اظهار ارادت به آن حضرت نصیب همه ما باشد.

وی افزود: عزاداری محرم یک سرمایه عظیم معنوی و همواره باعث ماندگاری اسلام ناب شده است.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: لحظه لحظه قیام امام حسین(ع) درس آزادگی و عزت است و هرکس که می‌خواهد زندگی عزتمندانه داشته باشد باید در مکتب سیدالشهدا(ع) درس‌آموزی کند. آموزه‌های مکتب امام ‌حسین(ع) جهانی و به همین دلیل است که اظهار ارادت علاقه‌مندان به آن حضرت در جای‌جای جهان قابل مشاهده است.

دبیر شورای نگهبان همچنین بیان داشت: شناخت یاران امام حسین(ع) و شناخت دشمنان آن حضرت از راه‌های دستیابی به معارف حسینی است و مجالسی که برای عزاداری ایشان برپا می‌شود باید در خدمت افزایش معرفت‌ و بصیرت حاضران در این مجالس قرار گیرد.

محکومیت اهانت به قرآن

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به هتک حرمت قرآن در اروپا اشاره کرد و گفت: در روزهای گذشته شاهد اتفاق تلخ جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم بودیم. این پرده‌دری‌ها یک حرکت ساده فردی نیست و حاصل طراحی توطئه‌گرانی است که گسترش روزافزون تعالیم قرآن آن‌ها را به وحشت انداخته است.

وی ادامه داد: طراحان و عاملان این رفتار غیرانسانی بدانند که توهین به قرآن، توهین به همه ادیان الهی است. بدخواهان بشریت که پرچمدار مبارزه با قرآن هستند از این حقیقت غافلند که به مصداق آیه «انَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ» خداوند حافظ آموزه‌‌های قرآنی است و این رفتارهای عاجزانه، خاک پاشیدن به چهره خورشید است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: این رفتار غیرانسانی را شدیداً محکوم می‌کنیم و از آزادگان جهان می‌خواهیم نباید نسبت به این رفتارهای جاهلانه که سوءاستفاده از مفاهیم ارزشمندی مانند آزادی و حقوق بشر است، بی‌تفاوت نباشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حماسه اربعین چراغ راه حق‌طلبان جهان است/ اشغال کامل غزه و خلع سلاح حزب‌الله خیالی خام است

دکتر کدخدایی: روزی تاریخ خواهد پرسید: او کجاست؟ او کجاست؟ ترامپ کجاست؟

مجموعه دو جلدی «بازخوانی تحلیلی نظرات شاخص شورای نگهبان» منتشر شد

خداوند استاد ‎فرشچیان را بیامرزد که هنرش نذر اهل بیت رسول (ع) بود

روز خبرنگار بر یکایک شما حافظان عزت و آبروی ایران گرامی باد

از ایراد تا اصلاح: تحلیل اثرات نظارت شورای نگهبان بر قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی

انتشار کتاب جدید پژوهشکده شورای نگهبان درباره دیوان عدالت اداری

کتاب «مشروح مذاکرات شورای نگهبان» منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح ایستادند/ این رویداد‌ها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

از ایراد تا اصلاح: تحلیل اثرات نظارت شورای نگهبان بر قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی

دکتر طحان‌نظیف: مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح ایستادند/ این رویداد‌ها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند

روز خبرنگار بر یکایک شما حافظان عزت و آبروی ایران گرامی باد

دکتر طحان نظیف خبر داد؛ ۲۴ ناظر شبکه مردمی نظارت شورای نگهبان در جنگ تحمیلی اخیر به شهادت رسیدند/ نظام ما به مشارکت مردم در حکمرانی و اداره کشور باور دارد/ رویکرد شورای نگهبان نسبت به برگزاری تمام الکترونیک انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان، مثبت است

خداوند استاد ‎فرشچیان را بیامرزد که هنرش نذر اهل بیت رسول (ع) بود

دکتر کدخدایی: روزی تاریخ خواهد پرسید: او کجاست؟ او کجاست؟ ترامپ کجاست؟

آیت‌الله جنتی: حماسه اربعین چراغ راه حق‌طلبان جهان است/ اشغال کامل غزه و خلع سلاح حزب‌الله خیالی خام است

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

کتاب «مشروح مذاکرات شورای نگهبان» منتشر شد