کد خبر: ۱۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸- 03 August 2025
در حاشیه مراسم اربعین شهیدان رشید و باقری بیان شد؛

دکتر طحان‌نظیف: مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح ایستادند/ این رویداد‌ها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح ایستادند، گفت: این رویداد‌ها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند.
دکتر طحان‌نظیف: مردم در جنگ تحمیلی مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح ایستادند/ این رویداد‌ها باید در صفحات تاریخ ثبت و ماندگار شوند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه مراسم اربعین شهیدان سپهبد غلامعلی رشید و حجت‌الاسلام امین عباس رشید و شهید سرلشکر محسن باقری (محمدرضا نصیرباغبان) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز توفیق داشتم در مراسم گرامی‌داشت سردار رشید و سردار باقری حضور یابم. حقیقتاً این عزیزان عناصر ارزنده‌ای بودند که سوابق ارزشمندی چه پیش از انقلاب و چه در دوران جنگ تحمیلی داشتند. سردار رشید با تجارب فراوان، انسانی عمیق و جامع بود و امیدواریم افراد جایگزین بتوانند از عهده مسئولیت‌های ایشان برآیند.

وی در ادامه افزود: شهید باقری نیز به صورت گمنام در این سال‌ها مشغول امور مهمی بود و امنیتی که مردم امروز در آن زندگی می‌کنند، مرهون تلاش‌ها و مجاهدت‌های این عزیزان است. ما در فراق این بزرگواران عزاداریم اما نیرو‌های جایگزین و عموم مردم با انگیزه و توان بیشتر مسئولیت این راه را ادامه می‌دهند.

دکتر طحان‌نظیف با اشاره به انسجام ملی گفت: به فضل خدا مردم بار دیگر نشان دادند که منسجم، یکدل و در میدان حضور دارند. هرجا که انقلاب نیاز داشته به صحنه آمده‌اند. مسئولین نیز باید در قبال آنها اهتمام بیشتری در انجام وظایف خود داشته باشند.

وی با یادآوری پیام رهبر معظم انقلاب در پیامی به مناسبت اربعین شهدا افزود: رهبر انقلاب تکالیف هفتگانه‌ای را مشخص کردند و این تکالیف برای همه روشن است. هر کس در هر مسئولیتی باید وظیفه خود را در قبال مردم به خوبی انجام دهد و مسائل و مشکلات آنان را مرتفع کند.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان تأکید کرد: روایت حماسه این ایام باید به دقت ثبت و ماندگار شود. مردم مانند کوه پشت نیرو‌های مسلح خود ایستادند و پشتیبان‌شان بودند. امیدواریم همه رهرو این شهدا باشیم و بتوانیم کشور و ملت را به قله‌های افتخار و اقتدار برسانیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد