کد خبر: ۹۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۶- 23 December 2023
آیت‌الله اعرافی در جمع مسئولان مازندران:

شعار ما در حوزه " مطالبه‌گری و پاسخگویی" است

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: روی تعامل حوزه و دانشگاه باید کار شود؛ اگر بخواهیم دنیای امروز انقلاب و گفتمان جدید را پیش ببریم، باید حوزه و دانشگاه نقش موثر خود را انجام دهد، شعار ما در حوزه " مطالبه‌گری و پاسخگویی" است.

شعار ما در حوزه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه از مازندران، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه با نهادهای حوزوی در مازندران، اظهار داشت: طیف فرهنگ‌ و دینی که از مازندران برخاستند یک شمول و گستردگی خاصی دارد، این بزرگان غیر از مقامات علمی و خردورزی، در عمل هم اهل میدان بوده و تلاش کردند.

مدیر حوزه های علمیه کشور افزود: برای اینکه این استان به نقطه مطلوب برسد، اتکا به هویت تاریخی ضرورت دارد، اینها را باید به حوزه و دانشگاه برد، این ریشه عمیق تاریخی همچون درختی تنومند در تاریخ رشد کرده و اثرگذاری کرده است.
آیت‌الله اعرافی یادآور شد: امروز علاوه بر هویت سازی باید بر آن برگ‌های جدید متناسب با نیاز نسل جوان بی‌افزاییم، این چیزی است که به حوزه‌های علمیه خط می‌دهد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: یک مثلث سه ضلعی است که اگر در جامعه منزلت داشته باشد جامعه سعادتمند است، این سه ضلع، آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه است که همه ما باید تلاش کنیم پرکار و قوی باشند.
عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه آموزش و پرورش جایگاه رفیعی دارد، گفت: همه دستگاه‌ها باید پیوست آموزش و پرورشی داشته باشند، باید کمک کنیم تا در صدر باشد، از آن طرف دستگاه آموزش و پرورش باید راه را برای اصلاح، ارتقا و تکمیل باز کند.

وی با اشاره به کارهایی که درباره آموزش و پرورش در سند تحول انجام شد، تصریح کرد: درخواست در این رابطه این است که حوزه اولویت خودش را آموزش و پرورش بداند و به سوالات پیچیده دانش آموز امروز با درنظر گرفتن شرایط پاسخ بدهد.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به طراحی طرح‌های تحول در حوزه، بیان کرد: یکی از طرح‌های کلان، امضای برنامه مشترک پنج ساله با وزیر آموزش و پرورش با سی محور از جمله طرح امین بود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان این که معالجه دردهای آموزش و پرورش این است که کمک به ارتقای آن را باید از همه بخواهیم، تأکید کرد: خارجی‌ها گاهی نسبت به انجام کار فرهنگی طلاب در آموزش و پرورش حساسیت نشان دادند، در حالی که این حضور با تعامل و مهر و محبت است، نقصی هم اگر وجود دارد آماده اصلاح آن هستیم.

وی اظهار کرد: همچنین روی تعامل حوزه و دانشگاه نیز باید کار شود، اگر بخواهیم دنیای امروز انقلاب و گفتمان جدید را پیش ببریم باید حوزه و دانشگاه نقش موثر خود را انجام دهد، شعار ما در حوزه " مطالبه‌گری و پاسخگویی" است.
مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: تعریف کار براساس منظومه فکری و راهبردی از ۶۰ سال قبل در حوزه در حال انجام است و امروز حوزه از اسناد راهبردی، سند برنامه پنج ساله و بیش از صد طرح بزرگ برخوردار است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۰ مهر ۱۴۰۴

۳ عنصر حیاتی برای کارِ فرهنگی / پشت میز معامله با خدا حاضر باشیم

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

مجموعه رویه‌های شورای نگهبان منتشر شد

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

پربازدید ها

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد