کد خبر: ۹۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶- 26 June 2023
آیت‌الله اعرافی تاکید کرد؛

لزوم حضور صاحب‌نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم‌گیری‌ها

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: صاحب نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم گیری‌ها باید حضور داشته باشند.

لزوم حضور صاحب‌نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم‌گیری‌ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار سعید غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نیازمند سخت افزار قوی است و برای تحقق این موضوع باید، نیازمندی‌ها با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه بدون امکانات نمی‌توان به دستاوردهای خوبی رسید، مطرح کرد: اساس کار دانشگاه فرهنگیان در استعدادهایی هستند که انتخاب می‌شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه علاوه بر گزینش ادامه مسیر نیز مهم است که انگیزه‌ها از دست نرود، عنوان کرد: استاد باید هیجان تربیت و شور کار داشته باشد.

وی ادامه داد: فرد تدریس کننده باید از نظر علمی و اخلاقی انسان درستی باشد و اگر خلاف این باشد، تمام اقدامات انجام شده هیچ خواهد شد.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه از بعد معنوی، روحی، اجتماعی و اخلاقی نیز اساتید باید رشد داشته باشند، خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان برای تحقق این موضوع نیازمند فعالیت جدی و وقت گذاشتن است.

وی مباحث علوم انسانی اسلامی را مدنظر قرارداد و افزود: باید این موضوع به طور ویژه مورد تمرکز باشد و جمعی در دانشگاه فرهنگیان برای این موضوع طرح و نظر داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه صاحب نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم گیری‌ها باید حضور داشته باشند، تصریح کرد: در فضاسازی روحی، معنوی، اجتماعی و انقلابی فوق برنامه‌ها اهمیت بسیاری دارند.

وی با اشاره به اینکه حوزه مطالعات و پژوهشگاه مرتبط با ماموریت‌های دانشگاه نیازمند سرمایه گذاری جدی است، یادآور شد: اگر در حوزه ماده ۲۸ با دقت عمل شود، می‌توان این عرصه را به نقطه قوت تبدیل کرد ولی اگر چنین نباشد این عرصه بسیار حساس خواهد بود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ایجاد حلقه وصل میان دانشجویان و افراد برجسته حوزوی می‌تواند بسیار اثرگذار باشد، ابراز کرد: جو و فضای علمی، معنوی و روحی باید در دانشگاه فرهنگیان فراهم باشد و این جو معمولا در حوزه‌های علمیه فراهم بوده است.

وی با اشاره به اینکه مباحث معماری دانشگاه بسیار اهمیت دارد، بیان کرد: معماری زمانی معنوی و پیام‌دار می‌شود که معمار آن با معارف اسلامی آشنا باشد که در این عرصه می‌توان به شیخ بهایی اشاره کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه توجه به این معماری مهم است و در آموزش و پرورش نیز باید رعایت شود، اظهار داشت: جدایی حوزه و دانشگاه موجب می‌شود تا الگوهای جدیدی خلق نشود.

وی گفت: روحانیون طرح امین باید حتما غرب شناسی را داشته باشند، عالمانه بدانند تمدن غرب چیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی