کد خبر: ۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶- 09 December 2023
آیت‌الله خاتمی:

دانشجویان پیشانی مبارزه با آمریکا هستند

خطیب نماز جمعه تهران در گریزی به سوابق درخشان جنبش دانشجویی گفت: دانشجویان پیشانی مبارزه با استبداد آمریکا هستند.

دانشجویان پیشانی مبارزه با آمریکا هستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت الله سید احمد خاتمی روز جمعه ۱۷ آذرماه در نماز عبادی سیاسی این هفته در دانشگاه تهران سخنان خود را با بیانات حضرت علی (ع) آغاز کرد. وی گفت حضرت علی(ع) در خطبه ۱۹۵ نهج البلاغه فرمودند: «تقوا؛ زمام عبادات شماست، برای او حریم نگه‌داشتن و قوام زندگی سعادت‌مندانه شماست. سعادت هر دو جهان با تقوا و نگه داشتن حریم برای ذات مقدس اوست.» آیت الله خاتمی ادامه داد: روایتی از حضرت صدیقه طاهره در کتاب عده الداعی به قلم ابن فهد حلی وجود دارد که حضرت زهرا(س) فرمودند با خداوند یک قرار بگذارید و مشاهده کنید که زندگی شما آباد می‌شود. آن قرار این است که عبادت خالص خود را پیش خدا ببرید.

امام جمعه موقت تهران، ادامه داد: این کلام نورانی دو بخش دارد؛ شرط و جزا. بخش شرط این است که شما یک قدم به سوی خدا بردارید و بخش جزا این است که خداوند تمام قدم را برای شما برمی‌دارد. یک قدمی که شما برای خدا برمی‌دارید عبادت خالصانه است و اعمالی که انجام می‌شود بر سه بخش بوده، اعمالی خالص برای خداست که اولیای الهی، پیامبران، معصومین و حضرت زهرا(س) این چنین بودند.

آیت الله خاتمی اضافه کرد: گروه دوم، آن‌هایی که از اول اعمالشان نادرست است. به نحوی که به نماز می‌ایستد تا بگویند ما هم اهل نماز هستیم در حالی که برای خدا نمی‌ایستد. همچنین؛ روزه می‌گیرند تا بگویند اهل روزه هستند. در واقع، این اعمال را از روی ریاکاری انجام می‌دهند. در یک روایت از نبی اکرم خاتم انبیاء محمد مصطفی (ص) آمده است؛ فرشته عمل بنده را با خوشحالی نزد خدا می‌برد. هنگامی که عمل او را می‌برد، خداوند می‌فرمایند؛ این نماز مورد پذیرش و قبول ما نیست. این نماز را برای من اقامه نکرده و غیر خدا در این انگیزه بوده است. گاهی اعمال ما این چنین است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران، ادامه داد: سومی اعمالی که ابتدای آن درست بوده اما در ادامه آن را به درستی انجام نمی‌دهیم و دچار خودشیفتگی می‌شویم و می‌گوییم مگر خداوند بنده‌ای بهتر از من هم دارد. امام صادق فرمود کسی که این وضعیت در او پیدا شود، بیچاره است. پس گاهی ابتدا و میانه اعمال ما صحیح است ولی در پایان آن را از بین می‌بریم و خراب می‌کنیم. به نحوی که منت می‌گذاریم و سبب می‌شود عملی که در زمان خود بخوبی انجام گرفته از بین برود.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به فرمایشات حضرت فاطمه زهرا(س) درباره «عمل خالص خود را به نزد خدا ببرید و آن را ریا، عجب و منت از بین نبرید. اگر شما عمل خالص خود را به درگاه خداوند تقدیم کردید بدانید که خداوند هم بهترین مصلحت را در حق شما مقرر خواهد کرد»، گفت: گاهی اوقات درخواست‌هایی داریم که به مصلحت ما نیست. جالب است که حضرت زهرا (س) نمی‌گویند که هرچه خواستید به شما داده می‌شود نه این‌گونه نیست چون گاهی اوقات درخواست‌هایی داریم که به مصلحت ما نیست. ایشان در این روایت می‌فرمایند اگر خدایی شوید، آن‌گاه سربلند زندگی می‌کنید.

آیت الله خاتمی به روز دانشجو اشاره کرد و گفت: جنبش دانشجویی با مبارزه با استکبار گره خورده است و اولین جایی که مرگ بر آمریکا سرداده شد،دانشگاه بود. جنبش دانشجویی این افتخار را دارد که در اوج غربت دین؛ از دین صحبت کرد. بنابراین دانشجویان باید این افتخار را حفظ کنند زیرا دانشجویان پیشانی مبارزه با استکبار هستند. باید مراقب باشید این پیشینه افتخار آمیز شما را به غارت نبرند.

امام جمعه موقت‌ تهران عنوان کرد: رهبر انقلاب در طول دوران رهبریشان ۲۵ مطالبه از دانشجویان داشتند که مهمترین آنها مراقبت از بنیه دینی و انقلابی، تقویت پیشرفت و عدالت، تلاش برای غلبه گفتمان انقلابی و دچار انفعال نشدن است.

آیت الله خاتمی به جنگ در غزه هم گریزی زد و گفت: دل ما از این تصاویر و وحشیگری صهیونیست‌ها خون شده است. امام عزیز ما فرمودند ما انقلاب را به جهان صادر می‌کنیم؛ راهبرد ما از اول انقلاب این بوده است که اسرائیل باید از منطقه برود و تمام فلسطین برای فلسطینی‌ها است و باید انتخابات برگزار شود و مردم خودشان سرنوشتشان را تعیین کنند. ۷۵ سال از جنایات رژیم صهیونیستی می‌گذرد و دنیا امروز به حقانیت این راهبرد پی برده است؛ امروز حتی در انگلیسی که در بنیان گذاشتن این رژیم نقش داشته است نیز هزاران نفر شعار مرگ بر اسائیل سر می‌دهند.

وی ادامه داد: روزی وزیر خارجه آمریکا از خاورمیانه جدید صحبت می کرد اما امروز خاورمیانه جدید با محوریت مقاومت شکل گرفته و در حال به هم زدن معادلات است؛ امروز یمنی‌ها معادلات باب المندب را در اختیار دارند و حشدالشعبی پایگاه‌های آمریکا در عراق و سایر پایگاه‌های آمریکا را می‌زند و حزب الله دائم پایگاه‌های اسرائیل را می‌زند؛ این یعنی خاورمیانه جدید. آنچه مقاومت انجام داد و آنچه انجام می‌دهد مصداق دفاع مشروع است. این عکس العمل طبیعی مقاومت در قبال ۷۵ سال جنایات رژیم صهیونیستی و عمل به دستور قرآن است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴