کد خبر: ۹۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳- 16 April 2023
آیت‌الله اعرافی:

زیرساخت های معرفتی و هویتی جوانان را مستحکم کنیم

مدیرحوزه‌های علمیه خواستار استحکام بخشیدن زیرساخت‌های معرفتی و هویتی جوانان بویژه دانشجویان در دانشگاه‌ها شد.

زیرساخت های معرفتی و هویتی جوانان را مستحکم کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی مدیرحوزه های علمیه در دیدار جمعی از روسا و مسئولان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی عالی استان قم اظهار کرد: امروز نقش دانشگاه در تجهیز و تقویت زیرساخت های معرفتی و هویتی نسل جوان بویژه دانشجویان بسیارحائز اهمیت است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: امروز دشمن بیش از گذشته به دنبال بی هویت کردن نسل جوان و نوجوان، همچنین قشر تحصیل کرده جامعه اسلامی است، لذا دانشگاه ها و البته حوزه های علمیه می بایست بر روی زیرساخت های فکری، معرفتی، تاریخی و تمدنی با جدیّت کار کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: دانشگاه محل ورود افکار و اندیشه های نو و جدید است و تقویت کرسی های نظریه پردازی، آزاداندیشی و نقد و بررسی در این راستا می تواند برای یک اندیشه نو و سازنده و همسو بسیار اثربخش باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود به رشته ها و گرایش های علوم پایه به ویژه فنی و مهندسی پرداخت و گفت: باید تلاش کنید این رشته ها از چهار زاویه «فلسفه اسلامی»، «فقهی حقوقی»، «اخلاقی ارزشی» و «تاریخی و تمدنی»، دانشجو وقتی می آید فیزیک، شیمی، فنی و مهندسی و پزشکی می خواند باید این زوایای دید اسلامی را در نسبت به رشته خود بداند، متاسفانه الان در نظام آموزشی ما این تعبیه نشده ولی از دانشگاه های قم انتظار بیشتری است که دست کم به صورت حداقل یک کارگاهی برای هر یک از این زوایا داشته باشند. البته ما این موارد را در رشته های جدید حوزه دیده‌ایم ولی هنوز عملیاتی نشده است.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: دانشگاه های قم باید سرآمد سایر دانشگاه های کشور باشند و بخشی از آن هم متوجه حوزه علمیه است که باید بیش از پیش با دانشگاه‌های قم هم افزایی و تعامل داشته باشد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه تأکید کرد: تمام تلاش و فعالیت های شما نمادی از حوزه و دانشگاه و علم و دین است و این تعامل حوزه و دانشگاه باید در قم رقم بخوره و همه این تلاش‌ها و فعالیت هایی که ارائه کردید، نمادی از علم و دین است. این تعامل همراهی و هم افزایی بسیار ارزشمند است و باید بیش از پیش به آن توجه شود، تا نسخه‌های به هم نزدیک در راستای بینش‌های دینی و اجتماعی ارائه گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب «حق و آزادی در اندیشه معاصر» منتشر شد

شش محور کلیدی ورود فناوری‌های هوشمند به عرصه علوم اسلامی

تجلیل آیت‌الله جنتی از موضع‌گیری شجاعانه مقام معظم رهبری؛ سخنان ایشان بر مبنای معنویت و ایمان الهی بود/ رمضان فرصتی برای بهره‌مندی از آرامش حاصل از معنویت است

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «احد زرنگی‌پور» / دکتر طحان‌نظیف: پیروزی در برابر دشمنان مرهون مجاهدت مومنانه مردم و شهداست

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با پدر شهید ناظر «حسین بابری» / دکتر طحان‌نظیف: خودمان را در غم خانواده‌های شهدای فتنه اخیر شریک می‌دانیم

پنجاهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

بررسی «لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

پربازدید ها

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست