کد خبر: ۹۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳- 16 April 2023
آیت‌الله اعرافی:

زیرساخت های معرفتی و هویتی جوانان را مستحکم کنیم

مدیرحوزه‌های علمیه خواستار استحکام بخشیدن زیرساخت‌های معرفتی و هویتی جوانان بویژه دانشجویان در دانشگاه‌ها شد.

زیرساخت های معرفتی و هویتی جوانان را مستحکم کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی مدیرحوزه های علمیه در دیدار جمعی از روسا و مسئولان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی عالی استان قم اظهار کرد: امروز نقش دانشگاه در تجهیز و تقویت زیرساخت های معرفتی و هویتی نسل جوان بویژه دانشجویان بسیارحائز اهمیت است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: امروز دشمن بیش از گذشته به دنبال بی هویت کردن نسل جوان و نوجوان، همچنین قشر تحصیل کرده جامعه اسلامی است، لذا دانشگاه ها و البته حوزه های علمیه می بایست بر روی زیرساخت های فکری، معرفتی، تاریخی و تمدنی با جدیّت کار کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: دانشگاه محل ورود افکار و اندیشه های نو و جدید است و تقویت کرسی های نظریه پردازی، آزاداندیشی و نقد و بررسی در این راستا می تواند برای یک اندیشه نو و سازنده و همسو بسیار اثربخش باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود به رشته ها و گرایش های علوم پایه به ویژه فنی و مهندسی پرداخت و گفت: باید تلاش کنید این رشته ها از چهار زاویه «فلسفه اسلامی»، «فقهی حقوقی»، «اخلاقی ارزشی» و «تاریخی و تمدنی»، دانشجو وقتی می آید فیزیک، شیمی، فنی و مهندسی و پزشکی می خواند باید این زوایای دید اسلامی را در نسبت به رشته خود بداند، متاسفانه الان در نظام آموزشی ما این تعبیه نشده ولی از دانشگاه های قم انتظار بیشتری است که دست کم به صورت حداقل یک کارگاهی برای هر یک از این زوایا داشته باشند. البته ما این موارد را در رشته های جدید حوزه دیده‌ایم ولی هنوز عملیاتی نشده است.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: دانشگاه های قم باید سرآمد سایر دانشگاه های کشور باشند و بخشی از آن هم متوجه حوزه علمیه است که باید بیش از پیش با دانشگاه‌های قم هم افزایی و تعامل داشته باشد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه تأکید کرد: تمام تلاش و فعالیت های شما نمادی از حوزه و دانشگاه و علم و دین است و این تعامل حوزه و دانشگاه باید در قم رقم بخوره و همه این تلاش‌ها و فعالیت هایی که ارائه کردید، نمادی از علم و دین است. این تعامل همراهی و هم افزایی بسیار ارزشمند است و باید بیش از پیش به آن توجه شود، تا نسخه‌های به هم نزدیک در راستای بینش‌های دینی و اجتماعی ارائه گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی