به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر محمدحسن صادقی مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در آیین تکریم و معارفه سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان البرز گفت: مقام معظم رهبری در سال ۷۳ درخصوص تهاجم فرهنگی نکات مهمی فرمودند. امروز پس از حدود ۳۰ سال به درک اهمیت مطالب ایشان رسیده ایم.
بدیهی است دشمن در تلاش است تا از همه تجارب خودش استفاده ونظام جمهوری اسلامی ایران را از پیشرفت بازدارد.
دکتر صادقی مقدم با بیان اینکه شما کمتر کشوری را دیدهاید که قانون اساسی آن کشور توسط نمایندگان مردم نوشته شده باشدو به رای مردم گذاشته شده باشد، اظهار داشت: خبرگان منتخب مردم با توجه به همه تجارب گذشته و قانون اساسی کشورهای دیگر و همچنین قانون اساسی زمان مشروطیت، قانون اساسی مبتنی بر مبانی اسلام را تهیه و سپس در ۱۲ آذر ماه سال ۵۸ به رای مردم گذاشته شد.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بعد از رای مردم به جمهوری اسلامی در ۱۲ فروردین ورای به قانون اساسی، حکومت اسلامی برپایه قانون اساسی، نظام سازی در بخشهای مختلف صورت گرفت. بعد ازرای به قانون اساسی نوبت به تشکیل مجلس (قوه مقننه) و انتخاب رئیس جمهور (قوه مجریه) رسید. حضرت امام خمینی (ره) قبل از تشکیل مجلس، فقهای شورای نگهبان را منصوب کردند که در چارچوب قانون اساسی که اگر قانونی تصویب شد آن را با مبانی اسلام تطبیق دهند.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان ادامه داد: در سال ۵۹ مجلس شورا تشکیل و اعضای حقوقدان شورای نگهبان توسط رئیس دستگاه قضایی به مجلس معرفی و سپس با انتخاب حقوقدانان توسط نمایندگان مجلس در ۲۶ تیرماه سال ۵۹ شورای نگهبان به طور رسمی تشکیل شد.
دکتر صادقی مقدم بیان کرد: دشمن وقتی میبیند نظام جمهوری اسلامی ایران در اوج اقتدار درحال پیشرفت است تمام توان و نیروی خودش را به کار میبندد تا این نظام را دچار چالش کند.
در این شرایط به تعبیر یکی از فرماندهان شهید هرگاه در منطقه جنگی راه را گم کردید باید ببینید آتش دشمن چه قسمتی و کجا را نشانه گرفته است بدانید که آنجا جبهه خودی است. اکنون نیز افراد بصیر باید ببینند دشمن اصلی به دنبال چه هدفی است.
وی با تاکید براینکه آنچه که در این سالها این نظام را نگه داشته، اعتقاد به مبانی اسلام و اعتماد به رهبری این نظام است، تصریح کرد: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب فهمید که اگر پرچم این کشور بالا باشد منافع او به خطر میافتد لذا از همان ابتدا دشمن سعی کرد با توطئه و کودتا و جنگ تحمیلی و ترور مسوولین بلند پایه ومردم و ایجاد تفرقه، در پیشرفت کشور خلل وارد کند و امنیت این حکومت را برهم بزند. اکنون دشمن با استفاده از تجارب دشمنیهای چهار دهه گذشته دنبال فرصتی است تا به نظام جمهوری اسلامی آسیب برساند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در قسمت پایانی سخنان خود بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات تاکید و خاطر نشان کرد: امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درک شرایط و با یک استحکام و سرعت قابل اطمینانی قانون انتخابات را باتوجه به تجارب گذشته اصلاح کنند تا به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲ برسد.
انتهای پیام/