کد خبر: ۷۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴- 01 November 2020
دکتر ایزدی در نشست بررسی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:

بررسی صلاحیت کاندیدا‌ها در آمریکا خیلی سخت‌تر از ایران انجام می‌شود

کارشناس مسائل آمریکا گفت: با توجه به ساختار قدرت در آمریکا، نهادی به نام شورای نگهبان وجود ندارد، اما بحث بررسی صلاحیت‌ها در این کشور خیلی سخت‌تر از ایران انجام می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر فواد ایزدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در اولین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی (وبینار) بررسی ساختار و فرآیند انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا که به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران به صورت مجازی برگزار شد، با بیان اینکه کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا عقبه حزبی دارند، گفت: در آمریکا اولین جایی که تایید صلاحیت یا رد صلاحیت می‌کند حزب هست، اگر بخواهید نماینده کنگره شوید باید به انتخابات درون حزبی راه پیدا کنید.

وی ادامه داد: با توجه به ساختار قدرت در آمریکا، نهادی به نام شورای نگهبان وجود ندارد، اما بحث بررسی صلاحیت‌ها در این کشور خیلی سخت‌تر از ایران انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در آمریکا در بحث رد صلاحیت افراد حزب و سیستم‌های سرمایه‌سالار دخیل هستند، اظهار داشت: سیستم آمریکا سرمایه‌سالار (کاپیتالیستی) است و کسانی تایید صلاحیت می‌شوند که سیستم سرمایه‌داری از آن‌ها حمایت کند، یا به عبارتی این سیستم بخواهد به آن کاندیدای مورد نظر کمک مالی انجام دهد.

دکتر ایزدی افزود: در پژوهشی که توسط اساتید علوم سیاسی انجام شده، ۹۴ درصد افراد پیروز در انتخابات آمریکا، فردی است که بیشترین هزینه را برای انتخابات کرده باشد.

وی به جایگاه شورای نگهبان در ایران اشاره و خاطرنشان کرد: کشور بدون شورای نگهبان دچار هرج و مرج می‌شود.

کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه سیستم انتخاباتی آمریکا دو حزبی و یک سیستم بسته است، گفت: ایران در حوزه مردم سالاری بسیار بالاتر از آمریکا قرار دارد.

گفتنی است سلسله نشست‌های تخصصی بررسی ساختار و فرآیند انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران از روز شنبه ۱۰ آبان ماه با حضور اساتید و کارشناسان حوزه مسائل آمریکا و حقوق انتخاباتی به مدت ۴ روز بصورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

فقه شیعه در پاسخ به نیاز‌های روز جامعه پویا است

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی به مردم افغانستان