کد خبر: ۶۰۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶- 07 August 2019
امروز در جلسه شورای نگهبان صورت گرفت؛

روایت آیت‌الله جنتی از تأیید مجدد رهبری آیت‌الله خامنه‌ای توسط خبرگان در ۱۵ مرداد ۶۸

دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز این شورا به روایتی از اجلاسیه فوق‌العاده خبرگان رهبری در ۱۵ مرداد ۶۸ پرداخت که به موجب آن رهبری آیت‌الله خامنه‌ای مجدداً مورد تأیید و تأکید خبرگان ملت قرار گرفت.
روایت آیت‌الله جنتی از تأیید مجدد رهبری آیت‌الله خامنه‌ای توسط خبرگان در ۱۵ مرداد ۶۸
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز (چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا، روایتی از اجلاسیه فوق‌العاده خبرگان در ۱۵ مرداد ۱۳۶۸ برای انطباق شرایط و صفات رهبری با قانون اساسی بازنگری‌شده و تأیید و تأکید مجدد خبرگان بر رهبری آیت‌الله خامنه‌ای بیان کرد.
 
بیشتر بخوانید:
 

آیت‌الله جنتی که خود از اعضای وقت مجلس خبرگان رهبری بوده، با تأکید بر اینکه پس از رحلت امام خمینی (ره)، مجلس خبرگان اجازه نداد خلاء در رهبری کشور به وجود آید و با انتخاب درست و به‌جای آیت‌الله خامنه‌ای از سوی خبرگان ملت این خلاء پر شد، خاطرنشان کرد: پس از آنکه قانون اساسی جدید و بازنگری‌شده از سوی مردم در ۶ مرداد ۱۳۶۸ با بیش از ۹۷ درصد رأی آورد، اجلاسیه فوق‌العاده خبرگان در ۱۵ مرداد ۱۳۶۸ برگزار شد.

دبیر شورای نگهبان افزود: در آن اجلاسیه، اصول بازنگری‌شده قانون اساسی درباره وظایف، مسئولیت‌ها، شرایط و صفات مقام رهبری مورد بازخوانی و بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: عده‌ای از اعضای خبرگان نظرشان این بود که برای جلوگیری از شائبه‌ها و شبهات آینده، برگزاری اجلاسیه فوق‌العاده برای تأیید و تأکید مجدد رهبری آیت‌الله خامنه‌ای لازم و ضروری است که سرانجام خبرگان ملت تصمیم گرفتند در آن اجلاسیه مجدداً شرایط و صفات لازم مقام رهبری در قانون اساسی جدید را با آیت‌الله خامنه‌ای انطباق دهند.

آیت‌الله جنتی تصریح کرد: نهایتاً اعضای حاضر در این اجلاسیه، پس از بررسی شرایط و صفات لازم در رهبری با توجه به اصول جدید قانون اساسی این صفات و شرایط را منطبق با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دانسته و با اکثریت قاطع، رهبری ایشان را مجدداً تأیید و تأکید کردند.

وی در ادامه انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای را به رهبری جمهوری اسلامی ایران، بهترین انتخاب خبرگان و از الطاف الهی دانسته و خاطرنشان کرد: تاریخ ۳۰ ساله رهبری ایشان و مواضع و اقدامات معظم‌له بیانگر آن است که همچنان آیت‌الله خامنه‌ای بدیلی در جمهوری اسلامی ایران ندارند و تاکنون انقلاب را به درستی رهبری کرده‌اند.

دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه به مناسبت روز خبرنگار ضمن تبریک به همه اصحاب خبر، از زحمات و خدمات خبرنگاران و تمام عوامل و اصحاب رسانه تقدیر و تشکر کرد و یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و رسانه به ویژه شهید محمود صارمی را گرامی داشت.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است