کد خبر: ۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳- 23 July 2018

فساد در سازمان مبارزه با فساد!

تامین مالی سازمانهای بین المللی همیشه محل بحث بوده و عاملی است برای نفوذ ناروای کشورها و یا تامین کنندگان مالی آنها و البته ورود فساد و انحراف از اهداف در نظر گرفته شده!
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت:
فساد در سازمان مبارزه با فساد!
در گزارشی اعلام شده که بودجه پلیس بین‌الملل با ۱۹۰ عضو کفایت ماموریت‌های بلندپروازانه‌ آن را نمی‌کند. به همین دلیل اینترپل دست به همکاری‌هایی زده که زمینه‌ برای فساد احتمالی در این نهاد را فراهم کرده است.
تاکنون رسانه‌هایی اندک نگاهی به پشت پرده اینترپل (سازمان بین‌المللی پلیس جنایی) انداخته‌اند. اینترپل بیش از ۱۰۰ سال است که تأسیس شده و هدف از تشکیل آن تقویت همکاری بین پلیس و سازمان‌های انتظامی در کشورهای مختلف بوده است. از آن زمان تا کنون ۱۹۰ کشور به این سازمان پیوسته‌اند. چرا که با شتاب گرفتن روند جهانی شدن، جنایت‌های سازمان‌یافته نیز افزایش پیدا کرده و چالش‌های پلیس و نیروهای انتظامی دوچندان شده است.
بنا به گزارش خبرگزاریهای خارجی، با شروع دبیر کلی رونالد نوبل، سیاستمدار آمریکایی در اینترپل در سال ۲۰۰۰ چرخشی بزرگ نیز در این سازمان آغاز شد. رونالد نوبل رؤیایی در سر داشت. او می‌خواست اَبر پلیس بین‌الملل به‌وجود بیاورد. بدین منظور انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با شرکت‌هایی بزرگ مانند فیلیپ موریس اینترنشنال و سانوفی یا سازمان‌های مظنون به فساد مالی مانند فیفا در دستور کار قرار گرفت. اینترپل در پاره‌ای موارد به بی‌توجهی به برخی مناقشات جدی متهم شد که می‌تواند ناشی از نفوذ احتمالی اعطاکنندگان خصوصی پول باشد. همزمان برخی از کشورها در تأمین مالی پلیس بین‌الملل دچار تردید شدند. امارات متحده عربی در مارس سال ۲۰۱۷ پول هنگفتی بالغ بر ۵۰ میلیون یورو به اینترپل پرداخت کرد که برابر با مجموع پولی است که سایر اعضا در این سال به اینترپل پرداخت کردند.
برخی کارشناسان مطرح می‌کنند که آیا چنین پرداختی آن هم فقط از سوی یک کشور استقلال سازمان دریافت‌کننده پول را زیر سئوال نمی‌برد؟ اینترپل دست به چه همکاری‌ها و اتحادهایی زده است؟ آیا با پرداخت‌های خصوصی می‌توان وظایف دولتی نهادی را تأمین مالی کرد؟ آیا این نهاد در ازای دریافت این پول‌ها تبدیل به ابزار شرکت‌ها و نهادهای خصوصی نمی‌شود؟ تامین مالی سازمانهای بین المللی همیشه محل بحث بوده و عاملی است برای نفوذ ناروای کشورها و یا تامین کنندگان مالی آنها و البته ورود فساد و انحراف از اهداف در نظر گرفته شده!
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام سخنگوی شورای نگهبان در حفاظت از جزایر سه‌گانه با یادآوری اصل ۹ قانون اساسی

چهل‌وپنجمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: ناظران انتخاباتی «مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی» هستند/مقاومت با قدرت به مسیر خود ادامه خواهد داد

فیلم| نشست خبری دکتر طحان‌نظیف ۲۸ مهر ۱۴۰۳

آزادی مطبوعات در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

جدایی گفتمان‌های علمی از دینی نقیصه اصلی مراکز آموزشی بزرگ است

امروز خاورمیانه جدید با محوریت مقاومت شکل گرفته است

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۸ مهر ۱۴۰۳

دکتر طحان‌نظیف: ۷ مصوبه مجلس و ۴ اساسنامه دولتی تایید شد/ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی سال آینده برگزار می‌شود

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

حمایت از مستضعفان؛ وظیفه‌ای بر پایه قانون اساسی

آیت‌الله جنتی: مردم تهدیدات رژیم صهیونیستی را بی‌اعتبار کردند/ نمازجمعه نصر نشان‌دهنده پیوند مستحکم امام و امت بود

دکتر طحان‌نظیف: ۷ مصوبه مجلس و ۴ اساسنامه دولتی تایید شد/ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی سال آینده برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: حزب‌الله قدرتمندانه در صحنه نبرد با صهیونیست‌ها حضور دارد/ حضرت معصومه (س) برای تبیین مفهوم ولایت مجاهدت کرد

مشروعیت دفاع از مقاومت در حقوق بین‌الملل

تخریب عامدانۀ تأسیسات درمانی، جنایت علیه بشریت است

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

او اجر یک عمر مجاهدت خود در راه خدا را گرفت همان گونه که به دنبال آن بود

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در پی شهادت یحیی السنوار، رهبر شاخه سیاسی حماس