کد خبر: ۵۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸- 06 March 2018
آیت‌الله جنتی:

درختکاری از باقیات الصالحات است

آیت‌الله جنتی صبح امروز با حضور در محوطه شورای نگهبان یک اصله نهال را به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی غرس کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی بعد از غرس کردن نهالی در محوطه شورای نگهبان با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: خصلتهایی وجود دارد که اگر انسان آنها را رعایت کند می‌تواند حتی بعد از مرگ نیز از منافع آن سود ببرد.
دبیر شورای نگهبان در ادامه‌ی این حدیث، چاه کندن و استحصال آب و جاری ساختن چشمه‌ی آب به منظور انتفاع مردم را از حسناتی دانست که منافع آن تا بعد از مرگ ادامه دارد و در این زمینه کاشتن درخت به منظور استفاده‌ی مردم از میوه و سایه آن را از دیگر باقیات الصالحات برشمرد.
آیت‌الله جنتی با آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت و با برکت برای کشاورزان زحمت‌کش، از خدمات صادقانه آنها قدردانی کرد و به نقل از حضرت امام خمینی(ره)، افزود: «به حمدالله، مملکت از نظر منابع طبیعی، همه چیزش خوب است، آب و زمین خوب دارد و مردمش آگاه و در فکر کشاورزی هستند و دولت باید آنها را تشویق و تقویت نماید و امکانات لازم را در اختیار آنها بگذارد».
 
 
دبیر شورای نگهبان با قرائت شعر «برگ درختان سبز در نظر هوشیار   هر ورقش دفتری است معرفت کردگار» از سعدی، اضافه کرد: در زمینه درختکاری و حفظ منابع طبیعی باید علاوه بر جنبه مادی، جنبه معنوی و توحیدی را مدنظر قرار داد.
وی با اشاره به اهمیت گرامیداشت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی از سوی مقام معظم رهبری و مسئولان افزود: جنگلها و منابع طبیعی در طول سالیان دراز ایجاد شده است، اما متأسفانه هر روزه از قلع و قمع درختان و جنگلها در جای جای کشورمان خبر می رسد که مسئولان باید به جدّ مانع نابودی آنها شوند که در غیر این صورت حیات ما به خطر می افتد.
آیت‌الله جنتی با تأکید بر همت و همدلی همه‌ی مسئولان برای حفظ منابع طبیعی با ذکر شعر «درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد» از حافظ، مراسم درختکاری را به پایان برد.
------------------------
گزارش تصویری کاشت نهال توسط آیت الله جنتی در روز درختکاری
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود