کد خبر: ۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳- 18 June 2014

شورای نگهبان استفساریه تأمین هزینه‌های درمانی ایثارگران از نهادهای اجرایی را تایید کرد

استفساریه مجلس شورای اسلامی درباره تأمین هزینه‌های درمانی ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان از دستگاه‌های اجرایی در نشست امروز شورای نگهبان تأیید شد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: این استفساریه بر اساس طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی در قالب بند (ج) تبصره 16 قانون بودجه امسال به شورای نگهبان ارسال شده بود که موضوع آن مربوط به تأمین و پرداخت هزینه های درمانی به ایثارگران از طریق دستگاه‌های اجرایی علاوه بر بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
سیامک ره‌پیک افزود: بر اساس این استفساریه از شورای نگهبان سؤال شده بود که آیا پرداخت هزینه های متعارف درمانی ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان از طریق دستگاه‌های اجرایی صرف نظر از پرداخت 100درصدی این هزینه ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران اشکال و مانعی ندارد؟ که نمایندگان مجلس آن را بلامانع دانسته بودند.
وی گفت: این موضوع در شورای نگهبان بررسی و نتیجه این شد که استفساریه را مغایر با قانون اساسی و شرع ندانستند بنا بر این طبق این استفساریه دستگاه‌های اجرایی نیز مانعی ندارند که هزینه‌های درمانی متعارف ایثارگران را تأمین کنند.
ره‌پیک افزود: طبق قانون بودجه امسال هزینه‌های درمانی ایثارگران شاغل و بازنشسته و افراد تحت تکفل آنان 100درصد منابعش در بنیاد شهید در نظر گرفته شده بود به نحوی که از منابع دستگاه‌های دیگر به این بنیاد اختصاص داده شد.
وی گفت: با این حال ایثارگران در مراجعه به بنیاد شهید از نظر تأمین مالی هزینه‌های درمانی یا موضوعات دیگر احتمالاً با مشکلاتی مواجه شدند و با تأیید این استفساریه مقرر شد با وجود تأمین هزینه 100درصدی درمانی ایثارگران در بنیاد شهید، دستگاه‌های اجرایی نیز هزینه‌های درمانی متعارفی را که به کارکنانشان می‌پردازند به ایثارگران نیز بپردازند.
ره‌پیک افزود: طبق تأیید این استفساریه ایثارگران از این مسیر نیز می‌توانند برای تأمین هزینه‌های درمانی خود استفاده کنند و اعضای شورای نگهبان این دو مسیر را مانعه‌الجمع ندانستند به نحوی که اگر ایثارگران به بنیاد شهید مراجعه کنند و توانسته‌اند 100درصد هزینه‌ها را از این نهاد بگیرند یا اگر به هر علت به این بنیاد مراجعه نکرده‌اند بتوانند هزینه‌های متعارف درمانی خود را از دستگاه اجرایی خودشان تأمین کنند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره علت این استفساریه نیز گفت: طبق قانون بودجه بنیاد شهید به عنوان محل تأمین هزینه های درمانی ایثارگران تعیین شده بود و محل دیگری را نمی توان برای تأمین این هزینه ها تعیین کرد اما با تأیید این استفساریه در شورای نگهبان ایثارگران می توانند طبق قانون بودجه امسال 100درصد هزینه های درمانی خود را با مراجعه به بنیاد شهید مطالبه یا هزینه های متعارف آن را از دستگاه‌های اجرایی خود دریافت کنند.
ره پیک افزود: این مصوبه مجلس شورای اسلامی طبق روال، 15 روز پس از تأیید، ابلاغ و انتشار آن، قابل اجراست.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور میلیونی مردم پیامی قاطع و روشن به دشمنان این مرز و بوم مخابره کرد/ این حضور بیعتی مجدد با ولایت و مرجعیت بود

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

جنایت صهیونیست‌ها در حمله به صداوسیما، شجاعت شیرزنان را به نمایش گذاشت

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند