کد خبر: ۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳- 18 June 2014
استفساریه مجلس شورای اسلامی درباره تأمین هزینه‌های درمانی ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان از دستگاه‌های اجرایی در نشست امروز شورای نگهبان تأیید شد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: این استفساریه بر اساس طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی در قالب بند (ج) تبصره 16 قانون بودجه امسال به شورای نگهبان ارسال شده بود که موضوع آن مربوط به تأمین و پرداخت هزینه های درمانی به ایثارگران از طریق دستگاه‌های اجرایی علاوه بر بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
سیامک ره‌پیک افزود: بر اساس این استفساریه از شورای نگهبان سؤال شده بود که آیا پرداخت هزینه های متعارف درمانی ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان از طریق دستگاه‌های اجرایی صرف نظر از پرداخت 100درصدی این هزینه ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران اشکال و مانعی ندارد؟ که نمایندگان مجلس آن را بلامانع دانسته بودند.
وی گفت: این موضوع در شورای نگهبان بررسی و نتیجه این شد که استفساریه را مغایر با قانون اساسی و شرع ندانستند بنا بر این طبق این استفساریه دستگاه‌های اجرایی نیز مانعی ندارند که هزینه‌های درمانی متعارف ایثارگران را تأمین کنند.
ره‌پیک افزود: طبق قانون بودجه امسال هزینه‌های درمانی ایثارگران شاغل و بازنشسته و افراد تحت تکفل آنان 100درصد منابعش در بنیاد شهید در نظر گرفته شده بود به نحوی که از منابع دستگاه‌های دیگر به این بنیاد اختصاص داده شد.
وی گفت: با این حال ایثارگران در مراجعه به بنیاد شهید از نظر تأمین مالی هزینه‌های درمانی یا موضوعات دیگر احتمالاً با مشکلاتی مواجه شدند و با تأیید این استفساریه مقرر شد با وجود تأمین هزینه 100درصدی درمانی ایثارگران در بنیاد شهید، دستگاه‌های اجرایی نیز هزینه‌های درمانی متعارفی را که به کارکنانشان می‌پردازند به ایثارگران نیز بپردازند.
ره‌پیک افزود: طبق تأیید این استفساریه ایثارگران از این مسیر نیز می‌توانند برای تأمین هزینه‌های درمانی خود استفاده کنند و اعضای شورای نگهبان این دو مسیر را مانعه‌الجمع ندانستند به نحوی که اگر ایثارگران به بنیاد شهید مراجعه کنند و توانسته‌اند 100درصد هزینه‌ها را از این نهاد بگیرند یا اگر به هر علت به این بنیاد مراجعه نکرده‌اند بتوانند هزینه‌های متعارف درمانی خود را از دستگاه اجرایی خودشان تأمین کنند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره علت این استفساریه نیز گفت: طبق قانون بودجه بنیاد شهید به عنوان محل تأمین هزینه های درمانی ایثارگران تعیین شده بود و محل دیگری را نمی توان برای تأمین این هزینه ها تعیین کرد اما با تأیید این استفساریه در شورای نگهبان ایثارگران می توانند طبق قانون بودجه امسال 100درصد هزینه های درمانی خود را با مراجعه به بنیاد شهید مطالبه یا هزینه های متعارف آن را از دستگاه‌های اجرایی خود دریافت کنند.
ره پیک افزود: این مصوبه مجلس شورای اسلامی طبق روال، 15 روز پس از تأیید، ابلاغ و انتشار آن، قابل اجراست.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

کتب صوتی «قانون اساسی» و «محشای قانون اساسی» رونمایی شد و برگزیدگان رقابت شبیه‌سازی شورا معرفی شدند/ دکتر کدخدایی: ترویج قانون اساسی مورد توجه جدی است

سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان به پایان رسید

محور مقاومت پرونده عالم یک قطبی و خاورمیانه جدید را محو کرد/ ضرورت توجه به مشارکت بیشتر در انتخابات به عنوان وظیفه ملی، اسلامی و انقلابی

مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۹ آذر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجرای صحیح قانون اساسی به مطالبه عمومی تبدیل شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ آذر ۱۴۰۲

با زبان هنر معارف اهل بیت را معرفی کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آذر ۱۴۰۲

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

اطلاعیه شماره ۱ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره فرآیند‌های انتخابات خبرگان همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها/ مهلت هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس ۱۸ آبان پایان می‌یابد/ هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا‌های مجلس سقف دارد

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟