به گزارش مرکز خبر حوزه، آیتالله مدرسی یزدی، در جلسه طلاب و فضلای تبریزی حوزه علمیه قم که در ساختمان مجمع نمایندگان طلاب و فضلای آذربایجان شرقی در قم برگزار شد، با تأکید بر اهتمام طلاب به تقوا، اظهار داشت: اگر علم با تدبر همراه شود، میتواند به سرانجام برسد و موجب پرورش اخلاقی شود.
عضو فقهای شورای نگهبان، با اشاره به توجه خداوند متعال به روحانیت شیعه، خاطرنشان کرد: در این برهه از زمان، میتوان به عیان شاهد لطف خداوند به طلاب بود؛ به گونهای که عظمت و جایگاهی که اکنون روحانیت در جامعه دارد، در تاریخ بیسابقه است.
وی، با اشاره به تأسیس حوزه علمیه قم به دست مرحوم حضرت آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری، ادامه داد: در آن زمان، طلاب به سختی میتوانستند خود را به قم برسانند و با شرایط دشوار تحصیل در این شهر کنار بیایند، همچنین سرمداران و افراد دولتی کشور، از اعضای فرقه ضاله بهائیت بودند و درصدد حذف روحانیت شیعه از معادلات مذهبی کشور بودند.
عضو فقهای شورای نگهبان، با اشاره به نقش بنیانگذار انقلاب اسلامی در احیای اسلام ناب و روحانیت شیعه، اضافه کرد: امام خمینی(ره)، با تلاش خود انقلابی را بنیانگذاری کرد که اکنون نیز به برکت خون شهدا ادامه دارد و با تدبیر حکمیانه آیتاللهالعظمی خامنهای به حیات خود ادامه میدهد.
آیتالله مدرسی یزدی، شورای نگهبان را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: شورای نگهبان، با ایفای نقش مهم خود در قانونگذاری کشور، مصوبات مجلس شورای اسلامی را رصد میکند تا مغایرتی با قانون اساسی و شرع نداشته باشد.
وی، ارتش قدرتمند کنونی کشور را حاصل استقلال کشور عنوان کرد و یادآور شد: ارتش جمهوری اسلامی ایران، برخلاف قبل از انقلاب که با دسیسههای ابرقدرتهای غربی به نزول کشیده شده بود، اکنون به قدرتی در معادلات نظامی منطقه تبدیل شده است.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: برخی میگویند که چون روحانیت؛ تجربهای در سیستم حکومتی کشور نداشته است، اکنون نیز نمیتواند این مسئولیت را انجام دهد، اما در جواب این گروه باید به سابقه تاریخی دولتهای شیعی مانند صفویه، هَمْدانی و آلبویه و نقش روحانیت شیعه در این دولتها اشاره کرد و از تجربه موفق حضور روحانیت شیعی در مسئولیتهای حکومتی مثل قضاوت سخن گفت.
آیتالله مدرسی یزدی، در پایان تاکید کرد: بنیان حکومت شیعی، بر اساس قرآن و سنت است و گرهگشایی مشکلات حکومت و مردم در امور شرعی به عهده حوزههای علمیه و روحانیت است.