کد خبر: ۲۳۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵- 21 December 2011
دکتر کدخدایی در دیدار با اعضاء کمیته اخلاق مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی خواستار شد:

اتحاد کشورهای اسلامی در برابر دشمنان در نهادهای بین‌المللی

دکتر کدخدایی در دیدار با اعضاء کمیته اخلاق مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی خواستار اتحاد کشورهای اسلامی در برابر دشمنان در نهادهای بین‌المللی شد.




به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در دیدار با رئیس کمیته اخلاق مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی و هیئت همراه، ضمن خیرمقدم به آنان، روابط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: در بخش‌های پارلمانی دو کشور، تلاش‌های مؤثری را در زمانی که جهان اسلام بدان نیازمند بود داشته‌اند که از جمله این موارد می‌توان به اقدامات پارلمان اندونزی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به غزه و تلاش‌های مشترک با ایران و دیگر کشورها در این‌رابطه اشاره نمود.
وی در ادامه توضیحاتی را درخصوص شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران و نهادهای سیاسی این نظام از جمله شورای نگهبان پرداخت و گفت: جمهوری اسلامی ایران نظامی مبتنی بر پشتیبانی مردم و با هدف اجرای احکام اسلامی است که هر دو مسئله جمهوریت و اسلامیت آن در قانون اساسی ذکر شده است.




عضو حقوقدان شورای نگهبان سپس به تبیین جایگاه ولایت‌فقیه در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: علاوه‌بر از اصول قانون اساسی در این زمینه، ولایت‌فقیه یک نهاد دینی در اعتقادات ما مسلمانان است. ما معتقدیم که به مصداق آیه شریفه «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و أولی الأمر منکم» ولی فقیه در راستای نیابت از خداوند، وظیفه هدایت و رهبری جامعه را برعهده دارد و تجربه 32 ساله نظام جمهوری اسلامی نیز نشان‌دهنده آن است که چه در زمان رهبری حضرت امام خمینی(ره) و چه در زمان فعلی که تحت رهبری حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای هستیم، کشور به بهترین نحو اداره شده است.
وی در ادامه با تاکید بر وحدت میان کشورهای اسلامی گفت: هر روز که می‌گذرد دشمنان اسلام و مسلمین فعالیت‌های خود را علیه مسلمانان بیشتر می‌کنند و تنها ابزاری که می‌تواند پاسخ خوب و محکمی به دشمنان بدهد، وحدت میان کشورهای اسلامی است.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با اشاره به همکاری‌های خوب میان مجالس دو کشور در برابر اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت: یکی از راه‌های حفظ وحدت در برابر دشمنان، حضور متحد کشورهای اسلامی در نهادهایی مانند سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی است تا کشورهای دیگر نتوانند علیه کشورهای اسلامی اقدامی انجام دهند.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی شورای نگهبان برای در اختیار قرار دادن تجارب خود به کشور اندونزی، ابراز امیدواری کرد که چنین ملاقات‌هایی بتواند به ارتقاء سطح روابط سیاسی و گسترش همکاری‌های مجالس دو کشور بینجامد.
در ادامه این دیدار، خانم «حاجیه ایدا ناسوتیون» رئیس کمیته اخلاق مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی طی سخنانی با تشکر از میهمان‌نوازی کشورمان، گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای ساختاری مستحکم است و قوای مقننه، مجریه و قضائیه در آن به‌خوبی ایجاد شده است.


وی ضمن اشاره به آشنایی و علاقه مردم اندونزی به حضرت امام خمینی(ره) افزود: جمهوری اسلامی ایران نقش مؤثری در عرصه بین‌الملل دارد و ما از دیرباز ارتباط خوبی با آن داشته‌ایم و همواره از آن حمایت می‌کنیم.
رئیس کمیته اخلاق مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی در تشریح چگونگی تشکیل این مجلس گفت: این مجلس دارای 132 نماینده از 30 استان اندونزی است و برخلاف مجلس نمایندگان اندونزی به‌صورت حزبی تشکیل نمی‌شود، بلکه نمایندگان آن چهره‌های مستقل اعم از استاد دانشگاه، روحانیون و چهره‌های شناخته شده در استان‌ها می‌باشند که با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند و با توجه به این مسئله، یکی از اولویت‌های این مجلس، رفع مشکلات منطقه‌ای دورافتاده و محروم است.
وی با اشاره به اینکه مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی از 7 سال پیش تأسیس شده است، گفت: هدف ما از سفر به ایران، کسب تجربه از سیستم حکومتی جمهوری اسلامی ایران در راستای تقویت مجلس نمایندگان منطقه‌ای اندونزی است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است