وی گفت: دولت پیش از بررسی این لایحه براساس اصل ۸۵قانون اساسی در کمیسیون اجتماعی مجلس، درخواست استرداد این لایحه را به طور کتبی بههیات رییسه داد، اما پس از مدتی این درخواست به صورت شفاهی و تلفنی پس گرفته شد.
این عضو هیات رییسه مجلس گفت: براساس نظر شورای نگهبان این درخواست انصراف دولت قابل قبول نیست و دولت باید به صورت کتبی درخواست انصراف از استرداد را مطرح کند و یا اینکه مجلس به استرداد دولت رای منفی بدهد.
حاجی بابایی تاکید کرد: اگر دولت نامهای مکتوب به مجلس درمورد انصراف از استرداد این لایحه تقدیم کند،مشکل حل خواهد شد و درغیر این صورت مجلس باید درمورد عدم استرداد رایگیری کند تا شورای نگهبان بررسی این لایحه را آغاز کند.
وی گفت: شورای نگهبان هنوز بررسی لایحه جامع خدمات رسانی به ایثارگران را آغاز نکرده است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی هفتم تیرماه تصویب این لایحه را براساس اصل ۸۵قانون اساسی به کمیسیون اجتماعی واگذار کردند و این کمیسیون نیز در جلسات متعدد به بررسی این لایحه پرداخت و ۲۴مردادماه لایحه جامع خدمات رسانی به ایثارگران به تصویب نهایی این کمیسیون رسید.
در پنجم شهریورماه نیز نمایندگان مجلس تصویب کردند که لایحه "جامع خدمات رسانی به ایثارگران" به مدت چهار سال در کشور به صورت آزمایشی اجرا شود.