کد خبر: ۹۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴- 04 April 2024

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن روز قدس؛ صهیونیست‌ها منتظر ضربات جبهه مقاومت و خروش مردم جهان باشند

شورای نگهبان با انتشار بیانیه‌ای از عموم مردم بزرگ ایران خواست تا در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند و ابراز امیدواری کرد که به زودی مسلمانان جشن نابودی این رژیم کودک‌کش را در قدس شریف برگزار کنند.

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن روز قدس؛ صهیونیست‌ها منتظر ضربات جبهه مقاومت و خروش مردم جهان باشند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، شورای نگهبان با انتشار بیانیه‌ای از عموم مردم بزرگ ایران خواست تا در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند و ابراز امیدواری کرد که به زودی مسلمانان جشن نابودی این رژیم کودک‌کش را در قدس شریف برگزار کنند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

امسال در شرایطی راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس در کشورهای اسلامی و حتی غیراسلامی برگزار می‌شود که رژیم صهیونیستی جنایت‌ها و شرارت‌های بی‌شمار و بی‌سابقه‌ای در فلسطین و غزه انجام داده و نسل‌کشی به راه انداخته است.

بسیاری از مردم جهان نسبت به ماهیت تجاوزکار و جنایت‌پیشه رژیم صهیونیستی آگاهی یافته‌اند. در ماه‌های گذشته نه تنها مسلمانان جهان بلکه آزادگان سراسر دنیا به اعلام انزجار و تنفر از رژیم کودک‌کشی که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را تحت شدیدترین حملات قرار داده است، پرداختند.

جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که این رژیم بیش از گذشته به نابودی نزدیک شده است. دو شکست بزرگی که این رژیم منحوس در شش ماه گذشته متحمل شده، نشان می‌دهد که این رژیم با بحران‌های بزرگی روبروست؛ بحران‌هایی که مرگ او را ان‌شاالله رقم خواهد زد.

جنایت اخیری هم که این رژیم در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق انجام داد، نشان دیگری از فرورفتن صهیونیست‌ها در باتلاق بحران‌های گوناگون و ناتوانی در مقابله با رزمندگان مقاومت در میدان نبرد است. آن‌ها خیال می‌کنند که با اینگونه اقدامات می‌توانند خود را نجات بدهند، اما به نابودی‌ها آن‌ها سرعت خواهد بخشید.

صهیونیست‌ها همانطور که در روز ۱۵ مهر (۷ اکتبر) از اجرای عملیات طوفان‌الاقصی شگفت‌زده و غافلگیر شدند و شکستِ سنگین غیرقابل ترمیمی دریافت کردند، به حول و قوه الهی سیلی سختی نیز خواهند خورد و نابودی‌شان هم رقم می‌خورد.

بنابراین صهیونیست‌ها باید منتظر ضربات جبهه مقاومت و خروش مردم جهان باشند و امید این است که با عنایت خداوند متعال در آینده نزدیک عموم مردم جهان، نابودی رژیم صهیونیستی را در قدس شریف جشن بگیرند.

در پایان شورای نگهبان از عموم مردم شریف ایران دعوت می‌کند تا در راهپیمایی روز جهانی قدس باشکوه‌تر از سال‌های گذشته حضور یابند و در تهران که همراه با تشییع پیکر سرداران شهید زاهدی و حاج‌رحیمی و یارانشان خواهد بود، اجتماع عظیمی شکل دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد