کد خبر: ۹۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰- 01 March 2024

دکتر طحان‌نظیف در وزارت کشور: مشکل خاصی در روند برگزاری انتخابات نداریم

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مشکل خاصی در روند برگزاری انتخابات نداریم.

دکتر طحان‌نظیف در وزارت کشور: مشکل خاصی در روند برگزاری انتخابات نداریم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در جریان حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خداوند را شاکریم که توانستیم در این جشن بزرگ و ملی حضور داشته باشیم.

وی افزود: عوامل نظارتی در کنار عوامل اجرایی از ماه‌ها پیش زحمات زیادی تحمل کردند تا در روز انتخابات فرآیند رای‌گیری روان برگزار شود و مردم با نقصان و خلایی مواجه نشوند.

دکتر طحان‌نظیف گفت: نیروهای نظارتی، اجرایی، انتظامی و امنیتی از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های متعددی انجام دادند. از دقایق نخست رای‌گیری شاهد حضور مردم پای صندوق‌های رای هستیم.

سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرد: از ابتدای صبح تاکنون شاهد بروز تخلف خاصی نبودیم. البته گزارش‌های جزئی راجع به تاخیر در آغاز رای‌گیری در برخی شعب داشتیم که موارد پیگیری و در همان ساعات اولیه برطرف شد.

وی در ادامه از عوامل وزارت کشور در برگزاری انتخابات قدردانی کرد‌ و گفت: دقایقی قبل به همراه دکتر ره‌پیک قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان از ستاد انتخابات بازدید و با وزیر کشور دیدار داشتیم که خوشبختانه فرآیندها در حال برگزاری است.

دکتر طحان نظیف درباره برگزاری انتخابات الکترونیک در ۴ حوزه انتخابیه ملایر، قم، رشت و آبادان اظهار داشت: حسب گزارش‌هایی که دریافت کردیم فرآیندها به صورت رضایت‌بخش در این حوزه‌ها در حال سپری است.

وی بار دیگر عنوان داشت که مردم از ابتدای صبح پای صندوق‌های رای حضور دارند و در ساعاتی شاهد ازدحام در برخی شعب اخذ رای هستیم.

سخنگوی شورای نگهبان از مردم خواست تا رای دادن خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری در زمینه امنیت انتخابات اظهار داشت: مشکل خاصی در حوزه امنیت نداریم. حسب اعلام مسئولان اجرایی انتخابات، بیش از ۲۵۰ هزار نفر از نیروهای امنیتی و انتظامی تامین امنیت انتخابات را برعهده دارند. در حوزه‌های انتخابیه و شعب، رای‌گیری به صورت معمول و بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.

دکتر طحان‌نظیف در پاسخ به سوالی درخصوص مشارکت نیز بیان کرد: مشارکت تاکنون خوب بوده و حتی نسبت به ۴ سال گذشته تا این لحظه بهتر بوده است. آمارهای نهایی و تکمیلی پس از اتمام فرآیند رای‌گیری اعلام خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص تعرفه‌های انتخاباتی هم گفت: حسب پیش‌بینی‌هایی که حوزه‌ها و شعب مختلف داشتند، میزان تعرفه‌های موردنیاز پیش‌بینی و اگر چنانچه از درصدی کمتر شود، به آن‌ها رسانده خواهد شد. تاکنون هیچ مشکلی در خصوص تعرفه در هیچ جای کشور نداشتیم. اگر شعبه‌ای نیاز به تعرفه داشته باشد، در اسرع وقت در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

عزت اسلام و مسلمین و ذلت نفاق و منافقین، تنها در پرتو پیاده شدن احکام اسلام است

پژوهش در حوزه علمیه رسالت هدایتگرانه دارد / امروز در میانه کارزار بزرگ فکری و تمدنی قرار داریم

تایید ۲ اساسنامه توسط شورای نگهبان؛ «شرکت مدیریت دارایی‌های شبکه بانکی» دارای اساسنامه و «اساسنامه صندوق ضمانت سپرده‌ها» اصلاح شد

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

جایگاه آزادی در هندسه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای