کد خبر: ۹۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳- 12 February 2024
آیت‌الله شب زنده دار:

حضور مردم در صحنه‌های حمایت از نظام، نقش بسزایی در استمرار انقلاب اسلامی دارد

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این که دستاوردهای انقلاب اسلامی بسیار متعدد و قابل توجه است که باید قدر آنها دانسته شود، حضور مردم در صحنه‌ها را استمرار دهنده حیات انقلاب اسلامی دانست.

حضور مردم در صحنه‌های حمایت از نظام، نقش بسزایی در استمرار انقلاب اسلامی دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله شب زنده دار عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در درس خارج فقه پیرامون دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی و انتخابات با اشاره به بصیرت مردم ایران اسلامی و نقش آفرینی آنان در صحنه های حمایت از انقلاب اسلامی حضور اظهار داشت: مردم ایران اسلامی در همه دهه‌های گذشته با حضور و نقش آفرینی خود در صحنه ها و با صبوری و نشان دادن دانایی خود در حمایت از انقلاب اسلامی، نقش بسزایی در استمرار انقلاب اسلامی دارند.

وی افزود: با همه مشکلات و محدودیت هایی که برای مردم وجود داشته است اما همواره دستاوردهای انقلاب اسلامی بسیار قابل توجه و متعدد است که مردم ما نیز قدر این دستاوردها را دانسته و برای شکرگزاری از این دستاوردها از نظام اسلامی دفاع و پشتیبانی می کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به این که ممکن است برخی از افراد نسبت به دستاوردهای انقلاب اسلامی از آگاهی های لازم برخوردار نباشند تاکید کرد: این امر سبب شده تا زمینه برای تاثیرگذاری مغالطه های بد اندیشان و دشمنان در این افراد به وجود بیاید و به همین خاطر وظیفه مهمی به گردن آگاهان، بخصوص حوزه های علمیه است که باید به تبیین گری توجه داشته باشند.

وی افزود: باید فضلای حوزه و افرادی که دارای توانمندی تبیین گری و روشنگری هستند، پا به عرصه جهاد تبیین گذاشته و نسبت به شبهات مطرح شده در زمینه های مختلف آگاهی های لازم را برای مردم جامعه فراهم سازند.

آیت‌الله شب زنده‌دار با اشاره به این که انقلاب اسلامی در راه طی کردن مسیر اسلامی سازی است و باید برای رسیدن به این مرحله همه تلاش و کوشش کنند و اگر همه خود را کنار کشیده و اهمیت لازم داده نشود، انقلاب اسلامی تضعیف خواهد رفت.

وی در ادامه افزود: هیچ کس منکر این نیست که انقلاب اسلامی به همه آن اهدافی که در نظر داشته و دارد، نرسیده و هنوز برای اسلامی شدن آن - چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند – فاصله وجود دارد؛ اما هیچ کسی از مردم ایران نمی خواهد که دوباره به عصر گذشته که عصر ذلت و بی عزتی مردم ایران بود، برگشت کند و به همین خاطر باید قدر این انقلاب و نظام اسلامی را بدانیم که توانست مردم ما را به این مرحله از عزت و اقتدار برساند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به این که اگر پای کار انقلاب باشیم، نصرت الهی حتمی است بیان داشت: باید در کنار انجام وظایف، از دعا و توسل و زیارت برای بهبود امور کشور و دفع فتنه دشمنان و رفع کج فهمی‌ها و تعالی و رشد خودمان غفلت نکنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با تولید ادبیات و محتوای فاخر، به صورت علمی و عملی برای حقوق اساسی منبع‌سازی کند

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

جوانی، سلامت و نشاط از بزرگ‌ترین سرمایه‌های الهی است

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴