کد خبر: ۹۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰- 14 December 2023
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

پرسش دبیر شورای نگهبان از مدعیان حقوق‌بشر: چرا از جنایات صهیونیست‌ها حمایت می‌کنید؟/ قدردانی آیت‌الله جنتی از مجامع مشورتی فقهی و حقوقی و پژوهشکده شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی گفت: حضور مجمع مشورتی فقهی و مجمع مشورتی حقوقی سرمایه ذی‌قیمتی برای شورای نگهبان است.

پرسش دبیر شورای نگهبان از مدعیان حقوق‌بشر: چرا از جنایات صهیونیست‌ها حمایت می‌کنید؟/ قدردانی آیت‌الله جنتی از مجامع مشورتی فقهی و حقوقی و پژوهشکده شورای نگهبان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (پنج‌شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۲) این شورا فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه‌ زهرا (س) را تسلیت گفت و اظهار داشت: حضرت زهرا (س) اسوه و الگوی حق‌طلبی و دفاع از حقیقت هستند. عمر با برکت ایشان سرشار از آموزه‌های گرانقدر برای جامعه بشری است.

وی به خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) نیز اشاره و آن را سرشار معارف ارزشمند دینی دانست و بر ضرورت تبیین مفاهیم متعالی آن با زبان هنر تاکید کرد.

مدعیان حقوق بشر چرا از صهیونیست‌ها حمایت می‌کنند؟

دبیر شورای نگهبان در خصوص مناسبت سالروز تصويب اعلاميه حقوق بشر در سازمان ملل متحد و روز جهانی حقوق بشر هم گفت: این مناسبت فرصت خوبی است تا سوالی را از کشورهایی که شعار دفاع از حقوق بشر از زبان‌شان نمی‌افتد و آمریکا جلودار آن‌هاست، مطرح کرد.

وی آن سوال را اینگونه بیان کرد: چرا آن‌ها از جنایاتی که این روزها در غزه رخ می‌دهد و تمام ارزش‌های انسانی را زیر سوال می‌برد، حمایت می‌کنند؟

آیت‌الله جنتی تاکید کرد: خون کودکان بی‌دفاع غزه گریبان‌گیر آمریکا و دیگر کشورهایی خواهد شد که شریک رفتار ظالمانه رژیم‌صهیونیستی هستند.

قدردانی از مجامع مشورتی فقهی و حقوقی

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی صحبت‌هایش هفته پژوهش را گرامی داشت و از تلاش پژوهشگرانی که در راستای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: حضور مجموعه‌های پژوهشی در کنار سازمان‌ها بهره‌های فراوانی دارد و این موضوعی است که در شورای نگهبان هم تجربه شده است. حضور مجمع مشورتی فقهی و مجمع مشورتی حقوقی سرمایه ذی‌قیمتی برای شورای نگهبان است و این مجموعه‌ها همواره منشا خیر و زمینه‌ساز اتقان بیشتر نظرات شورای نگهبان بوده‌اند.

آیت‌الله جنتی از تمامی کسانی که در ادوار مختلف در مجمع مشورتی فقهی و نیز در پژوهشکده شورای نگهبان زحمت کشیده‌اند و در زمینه ارتقای کیفی عملکرد شورای نگهبان تاثیرگذار بوده‌اند، تشکر کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

او که آمد و او که رفت!

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)