کد خبر: ۹۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶- 28 November 2023
آیت‌الله شب زنده دار:

با زبان هنر معارف اهل بیت را معرفی کنیم

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه با تحلیل، تعمیق و تفکر، درس‌های زندگی حضرت زهرا(س) را استخراج و استنباط کرده و در اختیار بشریت قرار دهیم، گفت: وظیفه امروز جامعه اسلامی پیاده کردن این مطالب در زندگی سیاسی، فردی و اجتماعی است.

با زبان هنر معارف اهل بیت را معرفی کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه از مشهد، آیت‌الله مهدی شب زنده دار، عضو فقهای شورای نگهبان شب گذشته در مراسم افتتاحیه سوگواره نگین شکسته پیرامون حضرت زهرا(س) در جمع اقشار مختلف مشهد، با بیان اینکه همه ما در برابر نشر منویات حضرت زهرا(س) مسئول هستیم، به وظایف مردم در مقابل ایشان اشاره کرد و اظهار داشت: اجازه ندهیم ظلم‌هایی که در حق صدیقه طاهره(س) شد و آنچه بر او گذشت، فراموش شود.

وی افزود: باید با تشکیل مجالس، محافل و ابزار هنر که در اختیار داریم، نقل کننده ماجرای تلخی که در حق عزیزترین شخص در نزد پیامبر اکرم(ص) انجام شده باشیم تا این قضیه در تاریخ کمرنگ نشده و حفظ گردد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه با تحلیل، تعمیق و تفکر، درس‌های این واقعه را استخراج و استنباط کرده و در اختیار بشریت قرار دهیم، اضافه کرد: وظیفه امروز جامعه اسلامی پیاده کردن این مطالب در زندگی سیاسی، فردی و اجتماعی است.

وی در ادامه به اهمیت توسل و تمسک به ائمه اطهار(ع) به‌ویژه حضرت زهرا (س) اشاره کرد و ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم در آیه ۳۵ سوره مائده فرموده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُوا فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» ای انسان‌ها اگر می‌خواهید به فلاح و رستگاری برسید، این نسخه سه عنصری را باید در زندگی خود پیاده کنید، تقوای الهی، مجاهدت در راه خدا و همچنین دست به دامان اولیای الهی زدن، امیرالمومنین حضرت علی(ع) در خصوص این آیه فرمودند که ما وسیله رسیدن به خدای متعال هستیم.

آیت‌الله شب زنده دار با اشاره به اهمیت توجه و الگو برداری از سیره ائمه اطهار (ع) در شکل گیری انقلاب اسلامی، به پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: سید حسن نصرالله در مواجهه با رژیم غاصب اسرائیل گفت هرجا سختی بر ما وارد شد و در تنگنا قرار می‌گرفتیم، به وجود مقدس حضرت زهرا(س) متوسل ‌شدیم و امروز شاهد هستیم به واسطه همین توسل چگونه بر دشمن صهیونیستی پیروز شدند.

وی در ادامه به اهمیت بزرگداشت و محافل عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) در بین شخصیت‌های انقلاب و نظامی به‌خصوص رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: امام خامنه‌ای در حاشیه یکی از مراسمات عزاداری حضرت زهرا(س)، در حسینیه امام خمینی(ره) در پاسخ به سوالی درخصوص حضورشان چند ساعت پیش و پس از آغاز مراسم روضه صدیقه طاهره (س)، فرمودند که توشه سال‌شان را از این مراسمات می‌گیرند، همه ما شاهد هستیم که این فرزند فاطمه(س) با توسل بر جده بزرگوارش، در این هیاهوی جهان، چگونه با صلابت، ایران اسلامی را رهبری می‌کنند.

آیت‌الله شب زنده دار تأکید کرد: مسئولان در هر جایگاهی، کمک کنند تا معارف فاطمی هرچه بیشتر در جامعه گسترش پیدا کند و با زبان هنر همان چیزی که دشمن ما از آن علیه اسلام و اهل بیت(ع) استفاده می‌کند را باید بتوانیم با برگزاری باشکوه و پر رونق‌تر چنین محافلی برگزار کنیم و به جنگ دشمن برویم.

گفتنی است سوگواره نگین شکسته، حکایت رنج‌ها و اتفاقات مهم تاریخی پس از رحلت پیامبراکرم (ص) و پیرامون شخصیت حضرت زهرا (س) تا ۲۶ آذرماه در رضاشهر مشهد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی