کد خبر: ۹۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹- 25 November 2023
آیت‌الله اعرافی:

فضای مجازی روح تمام اقدامات حوزوی است/ برد گفتمانی انقلاب اسلامی فراتر از محور مقاومت است

مدیرحوزه‌های علمیه گفت: حوزه و دستگاه‌های حوزوی باید رویکرد فضای مجازی را به عنوان روح و جان‌مایه بسیاری از برنامه‌ها توجه کنند.

فضای مجازی روح تمام اقدامات حوزوی است/ برد گفتمانی انقلاب اسلامی فراتر از محور مقاومت است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی امروز در دیدار با سیدمحمدامین آقامیری رئیس مرکز ملی فضای مجازی، با اشاره به شکست رژیم و قبول آتش بس در غزه، اظهار کرد: پیوسته و همواره باید جنایت‌های اسرائیل را محکوم کرد.

وی با اشاره به اینکه مرکز رسانه و فضای مجازی مخصوص به مسائل کلان حوزه و روحانیت است، مطرح کرد: فضای مجازی عرصه بزرگ و حساسی است که انگیزه قوی و روحیه جهادی موجب می‌شود در این عرصه گام‌های مؤثری برداشته شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در عرصه فضای مجازی نیازمند نگاه کلان و آینده‌نگرانه هستیم، عنوان کرد: اگر این برنامه‌ریزی کلان وجود نداشته باشد، انسان در عرصه مدیریت دچار روزمرگی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اسلام در هر موضوعی چهار نوع نگاه دارد، خاطرنشان کرد: این چهار نوع نگاه شامل نگاه فلسفی-کلامی، فقهی- حقوقی، اخلاقی-ارزشی و رویکرد کلان- ارزشی است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تولید محتوا باید در قالب این چهار نوع نگاه صورت بگیرد، تصریح کرد: حوزه و دستگاه‌های حوزوی باید به رویکرد فضای مجازی را به عنوان روح و جان‌مایه بسیاری از برنامه‌ها توجه کنند.

وی اضافه کرد: نظام کار حوزوی در فضای مجازی درکنار مسائل آموزشی، پژوهشی و تربیتی نیست، بلکه به عنوان روح باید در تمام بخش‌ها حاضر باشد.

آیت‌الله اعرافی از منشور تحول حوزه یادکرد و گفت: یکی از بندهای این منشور بازنمایی تمام حوزه در فضای مجازی و تجلی حوزه، اندیشه دینی و معارف اسلامی به صورت تمام و کمال در رسانه و فضای مجازی است.

وی با اشاره به اینکه به این منظور نیازمند همکاری و هماهنگی هستیم، یادآور شد: نهادهای مختلف و متعددی می‌توانند در عرصه فضای مجازی و برای تجلی معارف ایرانی و اسلامی نقش آفرینی داشته باشند که باید هماهنگی لازم میان آن‌ها شکل بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه برد گفتمانی انقلاب اسلامی بسیار فراتر از محور مقاومت است، ابراز کرد: محور مقاومت تنها تجلی بخشی از این برد گفتمانی است چراکه در کشورها و قاره‌های مختلف گفتمان انقلاب اسلامی برد داشته است.

وی با اشاره به اینکه باید راهبری برای تمام این مخاطبین صورت بگیرد، بیان کرد: باید شاهد بازتولید محتواها به حداقل ۱۰ زبان زنده دنیا باشیم تا آفاق عالَمی در برنامه‌های ما دیده شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در همکاری نهادهای حوزوی با مجموعه‌های مختلف الگوی مشخصی را داریم، اظهار داشت: این الگو شامل سه بخش تفاهم، دبیرخانه مشترک و برنامه پنج ساله مشترک است.

وی ادامه داد: از جمله این الگوها می‌توان به عقد تفاهم‌نامه مشترک با آموزش و پرورش اشاره کرد که یکی از برنامه‌های آن طرح امین است.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه در قالب این الگو می‌توان محورهای مختلفی را برای فعالیت تعریف کرد، مطرح کرد: مجموعه‌های مختلف حوزوی می‌توانند در این عرصه همکاری داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان و اندیشکده فقه حکمرانی دانشگاه امام صادق (ع) تفاهم نامه همکاری امضا کردند

دوره تخصصی مدرسه حقوق مالی برگزار شد

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳

اطلاعات تولید شده در علوم اسلامی در دسترس همه قرار بگیرد / ضرروت بکارگیری هوش مصنوعی در مطالعات اسلامی

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

شرکت‌های دانش بنیان نیازمند حمایت بخش خصوصی است

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

پربازدید ها

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

کتاب «حقوق مالی» منتشر شد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت سالروز میلاد امام علی علیه‌السلام