کد خبر: ۹۶۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷- 18 November 2023
برگزاری مرحله نخست رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان در دانشگاه شهید بهشتی

۲۵۸ دانشجو همچون حقوقدانان شورا مصوبات را بررسی کردند

نخستین مرحله از سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان روز پنج‌شنبه با حضور ۴۳ گروه در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

۲۵۸ دانشجو همچون حقوقدانان شورا مصوبات را بررسی کردند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، نخستین مرحله از سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان صبح روز پنج‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ با حضور ۴۳ گروه شش نفره در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این رقابت یک روزه هر گروه ۲ مصوبه فرضی دریافت کرد تا در مدت زمان تعیین شده بر اساس قانون اساسی و آیین‌نامه داخلی شورای نگهبان به بررسی مصوبات بپردازد و نظرات خود را در خصوص میزان انطباق مصوبات با اصول قانون اساسی بیان کند که در نهایت نتایج، استدلال‌ها و فرآیندهای بررسی ‌توسط داوران مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

اعضای این گروه‌ها دانشجویان پسر و دختر از دانشگاه‌های مختلف کشور همچون دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، امام صادق (ع)، علوم قضایی و خدمات اداری، شهید مطهری، شاهد، شیراز و واحدهای مختلف دانشگاه‌های آزاد و پیام‌نور بودند.

داوران نیز اساتید برتر رشته‌های حقوق در دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، سمنان، باقرالعلوم (ع)، علوم قضایی و خدمات اداری و کارشناسان پژوهشکده شورای نگهبان بودند.

گروه‌هایی که حدنصاب و امتیاز را لازم را دریافت کنند، می‌توانند در مرحله سوم این رویداد که روز پنج‌شنبه ۹ آذر ۱۴۰۲ با موضوع «بررسی صلاحیت‌ها در انتخابات» برگزار خواهد شد، حضور یابند.

مرحله نخست سومین دوره رقابت شبیه‌سازی علمی شورای نگهبان که توسط پژوهشکده این نهاد برگزار شد، ۲ میهمان ویژه نیز داشت که آن‌ میهمان‌ها دکتر علی بهادری جهرمی و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوهای دو نهاد مهم یعنی دولت و شورای نگهبان بودند که جداگانه در جمع شرکت‌کنندگان، داوران و مجریان حضور پیدا کردند.

سخنگوی دولت این رویداد را اتفاقی مهم و موثر در راستای فهم دقیق جایگاه شورای نگهبان دانست. سخنگوی شورای نگهبان نیز گفت: رویداد شبیه‌سازی باعث می‌شود تا دانشجویان در کنار آموزش‌های دانشگاهی با موضوعات عینی و ملموس مواجه شوند و ضمن علم‌اندوزی، تجربه هم کسب کنند.

دکتر آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی هم در سخنانی از پژوهشکده شورای نگهبان قدردانی کرد که فرصتی فراهم آورده تا جوانان و دانشجویان در کنار دریافت آموزش‌های دانشگاهی، به کسب مهارت بپردازند.

گفتنی است؛ آیین افتتاح این رویداد علمی با موضوع «صلاحیت‌های شورای نگهبان در نظارت بر مصوبات و انتخابات» روز پنج‌شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ در پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد.

فلسفه برگزاری این رویداد به ‌عنوان یکی از قالب‌های نوین آموزشی، آشناسازی دانشجویان با وظایف و نحوه عملکرد حقوقدانان شورای نگهبان اعلام شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است