کد خبر: ۹۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰- 30 October 2023
صبح امروز؛

دومین همایش انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد/ امکانات تبلیغاتی عادلانه در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد

دومین همایش توجیهی – آموزشی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور مدیران و کارشناسان انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد.

دومین همایش انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد/ امکانات تبلیغاتی عادلانه در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد

به گزارش پایگاه اطلاع ‌رسانی شورای نگهبان، دومین همایش توجیهی – آموزشی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه 8 آبان 1402) با حضور مدیران و کارشناسان انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور به صورت همزمان در تهران و مراکز استان‌ها برگزار شد.

در این همایش مدیران دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات در استان‌ها و مدیران انتخاباتی استانداری‌ها از طریق تماس تصویری با محل برگزاری همایش در تهران که دکتر امین‌الله زمانی مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان و دکتر محسن اسلامی مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور و سخنگوی ستاد انتخابات حاضر بودند، ارتباط داشتند.

دکتر زمانی در ابتدای این نشست با اشاره به قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این قانون به بهره‌مندی عادلانه و برابر نامزدهای انتخاباتی از امکانات عمومی برای تبلیغات اشاره و پیش‌بینی شده تا در هر استان، هیات (کارگروه) بررسی تبلیغات شکل بگیرد.

دومین همایش انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد/ امکانات تبلیغاتی عادلانه در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد

اشاره مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان به ماده 81 قانون انتخابات مجلس بود که در آن آمده است: «به منظور ساماندهی و مدیریت تبلیغات انتخاباتی و ایجاد فضای مناسب جهت تحقق انتخابات رقابتی و نیز تضمین بهره‌مندی یکسان نامزدها از امکانات دولتی و عمومی، هیات استانی بررسی تبلیغات در هر استان یک هفته پس از پایان ثبت‌نام داوطلبان زیرنظر هیات اجرایی مرکزی انتخابات تشکیل می‌شود.»

وی فلسفه شکل‌گیری این هیات‌ها در هر استان را تضمین عدالت انتخاباتی در تبلیغات و نظارت بر رفتارهای تبلیغاتی نامزدها عنوان کرد و ابراز امیدواری داشت که آیین‌نامه اجرایی آن هرچه زودتر از سوی وزارت کشور ابلاغ شود.

دکتر زمانی در ادامه به بیان و توضیح تبصره‌های این ماده پرداخت و گفت: باید تلاش شود تا امکانات عمومی و دولتی برای تبلیغات نامزدها شناسایی و به کار گرفته شود تا شاهد شکل‌گیری شور و شوق انتخاباتی و افزایش مشارکت عمومی باشیم.

 

آغاز به کار 1218 هیات اجرایی در سراسر کشور

دکتر اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور نیز در این نشست با بیان اینکه وزارت کشور در تلاش برای برگزاری پرشور انتخابات است، اعلام کرد: تاکنون جلساتی برای اجرای هرچه بهتر انتخابات بین وزارت کشور و شورای نگهبان برگزار شده است.

دومین همایش انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد/ امکانات تبلیغاتی عادلانه در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد

وی درباره قانون جدید انتخابات هم گفت: اجرای این قانون به تحقق راهبردهای اعلامی مقام معظم رهبری در خصوص مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت کمک خواهد کرد. امیدواریم با اجرای کامل ماده 81 قانون انتخابات،  شور و نشاط خاصی به وجود بیاید و شاهد مشارکت مردم در انتخابات باشیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین اعلام کرد که یک هزار و 218 هیات اجرایی اصلی و فرعی در سراسر کشور تشکیل شده و به آغاز فعالیت پرداخته‌اند که این هیات‌ها هم‌اکنون مشغول بررسی صلاحیت‌ها هستند.

دومین همایش انتخاباتی شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شد/ امکانات تبلیغاتی عادلانه در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد

رحیمی نماینده سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست توضیحاتی درباره ابتکار این سازمان برای تبلیغات انتخاباتی این دوره و راه‌اندازی شبکه‌های تلویزیونی برای 208 حوزه انتخابیه توضیح داد و گفت: از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای برای رونق انتخابات بهره خواهیم برد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: انتخابات
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

مهدویت راهنمای زیست فردی و اجتماعی است

بازشناسی ماهیت و مؤلفه‌های قانون مدرن در نسبت با حکم شرعی

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت