کد خبر: ۹۶۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵- 25 October 2023
آیت‌الله اعرافی:

جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است/ مجموعه‌های مختلف در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند

مدیرحوزه‌های علمیه گفت: انتظار داریم دستگاه‌های مختلف متناسب با وظایف خود در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند.

جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است/ مجموعه‌های مختلف در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار با مدیرکل بیمه سلامت استان قم، با اشاره به اینکه همه ما غمگین حوادث غزه هستیم، اظهار کرد: از جهت دیگر خوشحال هستیم که جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است.

وی با بیان اینکه کارهای خوب در یک مواردی ارزش دوچندان پیدا می‌کند، مطرح کرد: از جمله چیزهایی که ارزش اعمال را بالا می‌برد، خدمت ویژه در شرایط خطر در جامعه است.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اقدامات اداری در نظام اسلامی در راستای تقویت گفتمان اسلامی عیار عمل را بالا می‌برد، عنوان کرد: خوشبختانه این نکته در خصوص بیمه سلامت وجود دارد.

وی با بیان اینکه از این دولت انتظار می‌رود این ارزش‌ها روزافزون شود، خاطرنشان کرد: سلامت اداری، خدمت‌رسانی سریع، فرآیند روان، تکریم و ... ازجمله نکاتی است که باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشت.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه درخصوص بحث جمعیت نگرانی‌هایی وجود دارد، تصریح کرد: انتظار داریم دستگاه‌های مختلف متناسب با وظایف خود در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند.

وی با بیان اینکه با خطر بزرگی در بحث جمعیت مواجه هستیم، یادآور شد: این خطر بزرگ در آینده می‌تواند امنیت، اقتدار و سلامت کشور را به خطر بیندازد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این مسیر اثرگذار هستند، بیان کرد: هر مجموعه‌ای متناسب با سهم خود باید در این مسیر اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه موضوع بیماری‌های خاص نیز بسیار مهم است، ابراز کرد: متاسفانه هستند افرادی که در چاله بیماری‌های خاص قرار می‌گیرند و طومار خانواده درهم پیچیده می‌شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه در حوزه بیماری‌های خاص باید سریع اقدام شود و خدمات خوبی ارائه شود، اظهار داشت: نظام درمان باید هرچه بیش‌تر بر مسائل پیشگیری تمرکز داشته باشد.

وی با بیان اینکه این پیشگیری باید در بعد فرهنگی نیز دنبال شود، مطرح کرد: اگر بخشی از هزینه‌های درمان را به موضوع پیشگیری اختصاص دهیم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به جامعه اهمیت بسیاری دارد، عنوان کرد: این موضوع می‌تواند از سنین پایین و در آموزش و پرورش دنبال شود، چرا که نظام تعلیم و تربیت در این مسیر بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه خدمات مشاوره‌ای و روان پزشکی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: مشکلات و ناهنجاری‌های روانشناختی متاسفانه افزایش پیدا کرده است.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه قم یک شهر بین المللی است، تصریح کرد: باید به موضوع بیمه دوستان غیر ایرانی نیز توجه شود.

وی با بیان اینکه شأن بین المللی و جهان شهری آورده‌های بسیاری برای قم دارد، یادآور شد: باید به این شأنیت توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: جهاد تبیین و دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند/ ادعای دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی ریاکارانه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ دی ۱۴۰۴

مرحله مقدماتی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان پایان یافت/ رشد کمی و کیفی رقابت در مقایسه با دوره‌های قبل

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است