کد خبر: ۹۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶- 18 October 2023
بیانیه شورای نگهبان در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه؛

صهیونیست‌ها کثیف‌ترین چهره خود را نشان دادند/ تنها راه حل فلسطین، نابودی رژیم اشغالگر قدس است

شورای نگهبان در بیانیه‌ای تاکید کرد: صهیونیست‌های جانی‌ با پشتیبانی تسلیحاتی و دیپلماتیک‌ آمریکا و هم‌پیمانانش‌ کثیف‌ترین‌ چهره خود را با کشتن‌ وحشیانه و ناجوانمردانه زنان و کودکان بیگناه نشان داده و به جهانیان‌ یادآور شدند تنها راه چاره حل مساله فلسطین، مقاومت و مبارزه در برابر ظلم رژیم صهیونیستی‌ است.

صهیونیست‌ها کثیف‌ترین چهره خود را نشان دادند/ تنها راه حل فلسطین، نابودی رژیم اشغالگر قدس است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، در پی حمله وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی به یک بیمارستان در نوار غزه که منجر به شهادت صدها زن و کودک غیرنظامی و بی‌دفاع شد، شورای نگهبان بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه که با عبارت قرآنی «وَ سَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ» (آیه ۲۲۷ سوره شعراء) آغاز شده، آمده است: آنچه امروز در سرزمین‌های اشغالی، علیه فلسطینیان‌ و مردم مظلوم غزه در حال رخ دادن است، ادامه همان جنایاتی‌ است که دهه‌های قبل توسط رژیم صهیونیستی و با حمایت دول غربی آغاز شده است. ملت فلسطین‌ سال‌هاست با زور سرنیزه و فریب از خانه و سرزمین‌ خود رانده شده و فرزندان‌ بسیاری را در دفاع از حق مشروع خود از دست داده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: متاسفانه ظرف چند روز گذشته هم صهیونیست‌های جانی‌ با پشتیبانی تسلیحاتی و دیپلماتیک‌ آمریکا و هم‌پیمانانش‌ کثیف‌ترین‌ چهره خود را با کشتن‌ وحشیانه و ناجوانمردانه زنان و کودکان بیگناه پناه گرفته در بیمارستان‌ها و مناطق امن نشان داده و به جهانیان‌ یادآور شدند تنها راه چاره حل مساله فلسطین، مقاومت و مبارزه در برابر ظلم رژیم صهیونیستی‌ است.

شورای نگهبان با محکومیت شدید جنایات‌ وحشیانه و خوی درندگی رژیم صهیونیستی عنوان کرده است که تنها راه حل مساله فلسطین، مقاومت، مبارزه و محو رژیم تحمیلی صهیونیستی است. در این راه ملت‌های آزاده جهان نیز باید در کنار فلسطین‌ بایستند و به خصوص حکومت‌های مسلمان نباید با فراموشی جنایت‌های متعدد رژیم اشغالگر خود، وظایف خود در برابر ظلم این رژیم را کنار بگذارند.

در پایان این بیانیه ضمن عرض تسلیت به بازماندگان شهدای غزه در نتیجه جنایات اخیر، تاکید کرده است که ملت ایران همواره در کنار ملت مظلوم فلسطین بوده و خواهد‌ بود و اطمینان داریم این ظلم‌ها به زودی پایان خواهد یافت و خداوند در نتیجه ایستادگی و مقاومت مظلوم‌ و اتکال به خود، نصرت و پیروزی را نصیب‌ صاحبان‌ اصلی سرزمین‌های اشغالی خواهد کرد و دل‌های آنان را مطمئن، متحد و شاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (علیه‌السلام)

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴