کد خبر: ۹۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹- 16 October 2023
آیت‌الله اعرافی:

دولت‌های اسلامی جریان عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر را کنار بگذارند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: از دولت‌های اسلامی انتظار می‌رود که جریان عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر را کنار بگذارند و حداقل در مباحث سیاسی به‌صورت شفاف موضع بگیرند؛ امت اسلامی موضعش مشخص است و ان‌شاءالله این راه را تا پیروزی ادامه خواهد داد.

دولت‌های اسلامی جریان عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر را کنار بگذارند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی در جلسه شورای هماهنگی نهادهای حوزوی با محکوم نمودن جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم غزه، به واکنش مراجع تقلید، علما و حوزه های علمیه به این جنایات اشاره کرد و گفت:

در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، نهادهای حوزوی عکس‌العمل‌های خوبی را انجام دادند و عکس‌العمل های بزرگی اتفاق افتاد، اجتماعات بزرگی ایجاد شد باید از همه عزیزانی که در این اظهار هم‌دردی شرکت کردند تشکر کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با آرزوی موفقیت و پیروزی برای جبهه مقاومت افزود: مجموعه‌های حوزوی با مظلومان فلسطین ابراز هم‌دردی می‌کنند و امیدواریم این پیروزی بزرگی که نصیب مقاومت و فلسطین رقم خورد، که حقیقتاً یک نقطه عطف تاریخی است، در مسیر رشد و شکوفایی باشد و به آن نقطه نهایی که رهبر معظم انقلاب بیان کردند پیشتازی کنند.

وی با بیان این که انتظار حوزویان هم از همه بزرگان ادیان و مذاهب دنیا و فرهیختگان و سیاست‌مداران و نهادهای بین‌الملل، هم‌بستگی و همکاری با جریان مقاومت است اظهارداشت: به‌ویژه از دولت‌های اسلامی انتظار می‌رود که جریان عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر را کنار بگذارند و حداقل در مباحث سیاسی به‌صورت شفاف موضع بگیرند؛ امت اسلامی موضعش مشخص است و ان‌شاءالله این راه را تا پیروزی ادامه خواهد داد.

آیت‌الله اعرافی در ادامه با اشاره به زلزله مخرّب در هرات افغانستان گفت: برای زلزله‌زدگان افغانستان واقعاً باید اظهار هم‌دردی و همبستگی کرد، چراکه مردم مظلوم افغانستان دائما در سختی‌های فراوان هستند این قصه ‌هم بار مضاعفی بر آن‌ها بود؛ برای ملت افغانستان آرزوی رهایی از سختی‌ها را داریم، ان‌شاءالله خداوند متعال درگذشتگان آن‌ها را مورد رحمت خود قرار دهد و طبعا وظیفه امت اسلام و حوزویان هم اظهار هم‌دردی است و همیاری است لذا بر اساس آیین نامه ستاد حوزوی مواجهه با حوادث غیر مترقبه، مرکز خدمات هم شماره حسابی را اعلام نمودند که کمک هایی انجام می شود.

وی در پایان به انتخابات پایانی سال اشاره کرد و با بیان این که یک مرحله مهمی از جریان انقلاب است تصریح کرد: طبعاً وظیفه همه نخبگان و فعالان اجتماعی و همین‌طور وظیفه ما حوزویان به‌طور ویژه این است که مردم را برای مشارکت درصد خوب ترغیب دهیم و تلاش نماییم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

او که آمد و او که رفت!

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)