کد خبر: ۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷- 03 October 2023
آیت‌الله خاتمی:

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

امام جمعه موقت تهران گفت: شورای نگهبان تاکید دارد اگر کسی درباره مفاسد اقتصادی تذکر بدهد باید تشویق شود.

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله «سید احمد خاتمی» دوشنبه شب در مراسم جشن امت رسول الله در مسجد جامع آسیابک شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه جنگ معرفتی، فتنه های کور و مفاسد اقتصادی و اخلاقی سه نگرانی پیامبر مکرم اسلام از امت خود بعد از رحلتش است اظهار کرد: مفاسد اقتصادی و اخلاقی همانگونه ای که خطری برای نهضت پیامبر اکرم بود، برای انقلاب ما هم خطر محسوب می شود.

وی اضافه کرد: خط و سیاست نظام مقابله شدید با مفاسد و مفسدان اقتصادی است که بنده در این ارتباط ۲ توصیه خطاب به مسوولان و مردم دارم و هر ۲ باید در عرصه مبارزه با این مسایل و جلوگیری از این اتفاقات اقدام کنند.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: توصیه ام به مسوولان به خصوص قوه قضاییه این است که در عرصه مبارزه مفاسد اقتصادی مطلقا جای کوتاه آمدن نیست و باید با هر کس در هر مقامی محکم، قاطع و انقلابی بایستند.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: در شورای نگهبان تاکید داریم اگر کسانی مفاسد را تذکر بدهند حتی باید تشویق شوند چراکه مردم صاحب نظام هستند؛ در جایی که کژی می بینند باید محکم بایستند و نظام هم آنان را تشویق کند.

وی یادآور شد: باید با مفاسد اقتصادی به صورت قاطع برخورد شود و قاضی حکم آن را صادر کند و بعد از آن، جزئیات محکومیت ها، رسانه ای شود.

در متن جنگ شناختی هستیم

امام جمعه موقت تهران در خصوص جنگ معرفتی و شناختی نیز گفت: دشمن در جنگ معرفتی طوری فضاسازی می کند که مردم پای انقلابشان نیستند اما باز هم خلاف نظر آنها همانند گذشته مردم پای این نهضت هستند و محکم پای این اعتقاد خودشان نشسته اند و معتقدم آنهایی که دنبال منافعشان بودند پای این نظام نیستند.

آیت‌الله خاتمی افزود: مسئله بعدی دین است که می گویند بعد از انقلاب، دین داری کم شده است. در این مسئله هم مردم در محرم امسال در عزاداری ها، مجالس و محافل دینی در ایام مختلف مذهبی پر رنگ تر از گذشته حضور یافته و خلاف نظر دشمنان را به جهانیان ثابت کردند.

وی با اشاره به فتنه ها و داستان سرایی های دشمن از جمله حجاب، عمامه پراکنی و ایجاد نفاق در جریان اغتشاشات سال گذشته که تعدادی اندک افراد به این مساله پاسخ دادند گفت: لازم است جوانان بیدار شوند و تحت تاثیر آنها قرار نگیرند.

مراسم جشن و اجتماع امت رسول الله به‌مناسبت سالروز ولادت باسعادت نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور اقشار مردم دوشنبه شب در سراسر استان مرکزی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب