کد خبر: ۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷- 03 October 2023
آیت‌الله خاتمی:

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

امام جمعه موقت تهران گفت: شورای نگهبان تاکید دارد اگر کسی درباره مفاسد اقتصادی تذکر بدهد باید تشویق شود.

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله «سید احمد خاتمی» دوشنبه شب در مراسم جشن امت رسول الله در مسجد جامع آسیابک شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه جنگ معرفتی، فتنه های کور و مفاسد اقتصادی و اخلاقی سه نگرانی پیامبر مکرم اسلام از امت خود بعد از رحلتش است اظهار کرد: مفاسد اقتصادی و اخلاقی همانگونه ای که خطری برای نهضت پیامبر اکرم بود، برای انقلاب ما هم خطر محسوب می شود.

وی اضافه کرد: خط و سیاست نظام مقابله شدید با مفاسد و مفسدان اقتصادی است که بنده در این ارتباط ۲ توصیه خطاب به مسوولان و مردم دارم و هر ۲ باید در عرصه مبارزه با این مسایل و جلوگیری از این اتفاقات اقدام کنند.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: توصیه ام به مسوولان به خصوص قوه قضاییه این است که در عرصه مبارزه مفاسد اقتصادی مطلقا جای کوتاه آمدن نیست و باید با هر کس در هر مقامی محکم، قاطع و انقلابی بایستند.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: در شورای نگهبان تاکید داریم اگر کسانی مفاسد را تذکر بدهند حتی باید تشویق شوند چراکه مردم صاحب نظام هستند؛ در جایی که کژی می بینند باید محکم بایستند و نظام هم آنان را تشویق کند.

وی یادآور شد: باید با مفاسد اقتصادی به صورت قاطع برخورد شود و قاضی حکم آن را صادر کند و بعد از آن، جزئیات محکومیت ها، رسانه ای شود.

در متن جنگ شناختی هستیم

امام جمعه موقت تهران در خصوص جنگ معرفتی و شناختی نیز گفت: دشمن در جنگ معرفتی طوری فضاسازی می کند که مردم پای انقلابشان نیستند اما باز هم خلاف نظر آنها همانند گذشته مردم پای این نهضت هستند و محکم پای این اعتقاد خودشان نشسته اند و معتقدم آنهایی که دنبال منافعشان بودند پای این نظام نیستند.

آیت‌الله خاتمی افزود: مسئله بعدی دین است که می گویند بعد از انقلاب، دین داری کم شده است. در این مسئله هم مردم در محرم امسال در عزاداری ها، مجالس و محافل دینی در ایام مختلف مذهبی پر رنگ تر از گذشته حضور یافته و خلاف نظر دشمنان را به جهانیان ثابت کردند.

وی با اشاره به فتنه ها و داستان سرایی های دشمن از جمله حجاب، عمامه پراکنی و ایجاد نفاق در جریان اغتشاشات سال گذشته که تعدادی اندک افراد به این مساله پاسخ دادند گفت: لازم است جوانان بیدار شوند و تحت تاثیر آنها قرار نگیرند.

مراسم جشن و اجتماع امت رسول الله به‌مناسبت سالروز ولادت باسعادت نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور اقشار مردم دوشنبه شب در سراسر استان مرکزی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت خاطرات دکتر غلامرضا مولابیگی از رهبر شهید در برنامه میداندار

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند

روایت خاطرات دکتر عباسعلی کدخدایی از رهبر شهید در برنامه میداندار

خونخواهی و انتقام خون امام شهید ریشه در آموزه‌های قرآن است

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

استقامت ضامن بقای انقلاب اسلامی است

تشییع رهبر شهید، همه‌پرسی در حمایت از نظام اسلامی بود

۷ پیام راهبردی پدیده بی‌نظیر قرن / چرا انتقام خون امام شهید حق مسلم امت است؟

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار