کد خبر: ۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷- 03 October 2023
آیت‌الله خاتمی:

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

امام جمعه موقت تهران گفت: شورای نگهبان تاکید دارد اگر کسی درباره مفاسد اقتصادی تذکر بدهد باید تشویق شود.

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله «سید احمد خاتمی» دوشنبه شب در مراسم جشن امت رسول الله در مسجد جامع آسیابک شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه جنگ معرفتی، فتنه های کور و مفاسد اقتصادی و اخلاقی سه نگرانی پیامبر مکرم اسلام از امت خود بعد از رحلتش است اظهار کرد: مفاسد اقتصادی و اخلاقی همانگونه ای که خطری برای نهضت پیامبر اکرم بود، برای انقلاب ما هم خطر محسوب می شود.

وی اضافه کرد: خط و سیاست نظام مقابله شدید با مفاسد و مفسدان اقتصادی است که بنده در این ارتباط ۲ توصیه خطاب به مسوولان و مردم دارم و هر ۲ باید در عرصه مبارزه با این مسایل و جلوگیری از این اتفاقات اقدام کنند.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: توصیه ام به مسوولان به خصوص قوه قضاییه این است که در عرصه مبارزه مفاسد اقتصادی مطلقا جای کوتاه آمدن نیست و باید با هر کس در هر مقامی محکم، قاطع و انقلابی بایستند.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: در شورای نگهبان تاکید داریم اگر کسانی مفاسد را تذکر بدهند حتی باید تشویق شوند چراکه مردم صاحب نظام هستند؛ در جایی که کژی می بینند باید محکم بایستند و نظام هم آنان را تشویق کند.

وی یادآور شد: باید با مفاسد اقتصادی به صورت قاطع برخورد شود و قاضی حکم آن را صادر کند و بعد از آن، جزئیات محکومیت ها، رسانه ای شود.

در متن جنگ شناختی هستیم

امام جمعه موقت تهران در خصوص جنگ معرفتی و شناختی نیز گفت: دشمن در جنگ معرفتی طوری فضاسازی می کند که مردم پای انقلابشان نیستند اما باز هم خلاف نظر آنها همانند گذشته مردم پای این نهضت هستند و محکم پای این اعتقاد خودشان نشسته اند و معتقدم آنهایی که دنبال منافعشان بودند پای این نظام نیستند.

آیت‌الله خاتمی افزود: مسئله بعدی دین است که می گویند بعد از انقلاب، دین داری کم شده است. در این مسئله هم مردم در محرم امسال در عزاداری ها، مجالس و محافل دینی در ایام مختلف مذهبی پر رنگ تر از گذشته حضور یافته و خلاف نظر دشمنان را به جهانیان ثابت کردند.

وی با اشاره به فتنه ها و داستان سرایی های دشمن از جمله حجاب، عمامه پراکنی و ایجاد نفاق در جریان اغتشاشات سال گذشته که تعدادی اندک افراد به این مساله پاسخ دادند گفت: لازم است جوانان بیدار شوند و تحت تاثیر آنها قرار نگیرند.

مراسم جشن و اجتماع امت رسول الله به‌مناسبت سالروز ولادت باسعادت نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور اقشار مردم دوشنبه شب در سراسر استان مرکزی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است