کد خبر: ۹۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰- 26 September 2023
آیت‌الله اعرافی:

امروز انقلاب اسلامی گفتمان مهدویت را در دنیا فریاد می‌زند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: امروز به برکت قیام ۶۰ سال پیش امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی ایران، گفتمان مهدویت را در عالم فریاد می‌زند و پرچم آن را برافراشته است.

امروز انقلاب اسلامی گفتمان مهدویت را در دنیا فریاد می‌زند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیرحوزه‌های علمیه شامگاه دوشنبه سوم مهرماه در همایش عهدجانان حوزویان با صاحب الزمان(عج) که در صحن جامع مهدوی مسجد مقدس جمکران با جمع پرشور حوزویان خواهر و برادر برپا شد، با تبریک آغاز سالروز امامت حضرت مهدی(عج) و هفته دفاع مقدس اظهارکرد: امشب حوزه و روحانیت در این مکان مقدس جمع شده اند که تجدید بیعتی دوباره و عهد جانانی را با حضرت بقیةالله اعظم (عج) داشته باشیم و به عنوان سربازان آن حضرت میثاق دوباره‌ای را ببندیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: جریان حضرت و قیام جهانی و رستاخیز ایشان ریشه در تاریخ بشر، نبوت، رسالت و امامت دارد و جزء تعالیم همه ادیان و بشارت رسولان از آدم تا خاتم (ص) بوده است و ما به عنوان سربازان حضرت پرچمدار این نهضت و حرکت جهانی هستیم.

آیت‌الله اعرافی به فلسفه قیام حضرت مهدی (عج) اشاره کردو گفت: قیام امام عصر(عج) در متن قرآن کریم وجود دارد که حدود ۵۰ آیه به صورت دقیق به این موضوع اشاره دارد و اگر کمی مفهوم را باز کنیم تعداد آیات به ۱۰۰ و اگر مفهوم و تفسیر را بیشتر کنیم تا ۳۰۰ آیه و حتی بیشتر به موضوع عصاره خلقت، حجت خدا حضرت مهدی(عج) و قیام ایشان اشاره دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت:علی رغم همه جعل حدیث‌ها و عنادها، امروز جمهوری اسلامی ایران به واسطه انقلاب اسلامی که ۶۰ سال پیش امام خمینی(ره) قیام نهضتی را آغاز کرد که امروز داعیه دار و پرچمدار مهدویت است وگفتمان نوین مهدویت را در عالم فریاد می کشد.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه تصریح کرد: اگر نهضت امام خمینی(ره) نبود و این انقلاب شکل نگرفته بود هم اسلام در غربت بود وهم روحانیت در انزوا، همین مسجد مقدس در گمنامی به سر می برد، تمام نمادهای بی دینی و فتنه ها قوت و شدت می گرفت و امواج شیطانی سراسر عالم اسلام را احاطه می‌کرد، انقلاب اسلامی آمد و انتظار فرج و ظهور حضرت ولی عصر(عج) را در عالم فریاد و طنین انداز نمود.

آیت‌الله اعرافی تأکید کرد: مطمئن باشید که در این مسیری که با خون شهدا آبیاری و ایستادگی، رشادت، ایثار و مقاومت سرلوحه فعالیتها است، هیچگاه پرچم ولایت حضرت مهدی(عج) زمین گذاشته نمی شود و این مسیر، راه عشق، مقاومت، دلدادگی، اخلاق، معرفت است که حوزه های علمیه و روحانیت معظم سربازان این قلمرو بوده و در طول تاریخ نمونه های متعددی از علمای اَعلام وجود دارند که مخلصانه مفتخر به سربازی امام عصر(عج) بوده اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

پربازدید ها

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»