کد خبر: ۹۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰- 20 September 2023
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

دبیر شورای نگهبان گفت: از تلاش‌های رئیس‌جمهور برای دفاع از حقوق ملت ایران و تبیین مواضع حقیقت‌طلبانه جمهوری اسلامی ایران در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد تشکر می‌کنیم.

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲) این شورا با اشاره به در پیش بودن هفته دفاع مقدس اظهار داشت: یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر که عزت و امنیت امروز ایران اسلامی حاصل مجاهدت‌های آنهاست را گرامی می‌داریم و به روح بلند آن‌ها درود می‌فرستیم.

وی خاطرنشان کرد: استکبار جهانی با هدف متوقف کردن انقلاب اسلامی جنگ تمام عیار هشت‌ ساله را به مردم ایران تحمیل کرد و همه ظرفیت‌های خود را برای تسلیم کردن این ملت غیور به صحنه آورد، اما در عمل نه تنها به هدف خود نرسید بلکه باعث گسترش بیشتر پیام‌های انقلاب اسلامی شد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه دفاع مقدس هشت ‌ساله صحنه تحقق وعده‌ها و آشکار شدن سنت‌های الهی بود، گفت: مردم مومن ایران با اعتقاد راسخ به آموزه‌های ارزشمند دین مبین اسلام و با این باور که تنها راه موفقیت در برابر قدرت‌های استکباری، مقاومت و ایستادگی است، در برابر سختی‌های جنگ تحمیلی صبر کردند و نتیجه این ثبات قدم، نصرت خداوند و پیروزی در این جنگ نابرابر بود.

وی عنوان کرد: امروز جبهه جهانی مقاومت با الگوگیری از دفاع هشت ساله ملت ایران، در برابر جهان سلطه ایستاده است و نقشه‌های طراحی شده توسط آن‌ها برای اداره جهان را بر هم زده است.

آیت‌الله جنتی فراگیری سبک زندگی جهادی در ایران اسلامی را از ثمرات دفاع مقدس برشمرد و بیان داشت: همه تلاش‌های مجاهدانه که در عرصه‌های مختلف در کشور شاهدیم به یادگار مانده از آن دوران پرافتخار است.

قدردانی از رئیس‌جمهور

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی سخنان خود از سخنان شب گذشته آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل نیز قدردانی کرد و گفت: از تلاش‌های رئیس‌جمهور برای دفاع از حقوق ملت ایران و تبیین مواضع حقیقت‌طلبانه جمهوری اسلامی ایران در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد و همچنین مصاحبه‌ها و دیدارهایی که انجام دادند تشکر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هدف طراحی‌های رسانه‌ای دشمنان ایران اسلامی این است که نگذارند پیام‌های متعالی انقلاب اسلامی به درستی به اندیشمندان سایر کشورها منتقل شود و استفاده از این چنین فرصت‌هایی باعث برهم خوردن این طراحی‌های ظالمانه می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است