کد خبر: ۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹- 02 September 2023
آیت‌الله خاتمی:
عضو فقهای شورای نگهبان گفت:‌ پیاده‌روی اربعین یک کلاس درس اخلاق است و این پیاده‌روی روح ایثار، ایمان و خدمت به مردم را احیا می‌کند.

پیاده‌روی اربعین یک کلاس درس اخلاق است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری در مسیر پیاده‌روی اربعین از نجف به کربلا، با حضور در موکب آستان مقدس و بازدید از بخش‌های مختلف آن، با مدیر موکب دیدار و گفت و گو کرد.

وی در این دیدار در سخنانی با تمجید و تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در موکب آستان مقدس کریمه اهل بیت سلام الله علیها، گفت: امروز وقتی از نجف اشرف راه افتادیم به سمت کربلا، وقتی به عمود۱۰۸۰ و موکب آستان مقدس رسیدیم به عشق حضور در این موکب به اینجا آمدیم و آن چیزی که در نگاه اول به خوبی به چشم می‌آید فعالیت‌های فرهنگی در این موکب است.

وی افزود: در مورد خدمات این موکب نیز همانند سایر مواکب خدمت رسانی انجام می‌دهد، اما اقامه نماز جماعت، سخنرانی و مداحی اهل بیت علیهم السلام است ارزش این خدمات را دوچندان کرده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه به پیاده روی اربعین و شکوه و عظمت آن پرداخت و افزود: صحنه‌هایی از این پیاده‌روی اربعین در تلویزیون پخش می‌شود اما وقتی انسان از نزدیک مشاهده می‌کند، متوجه می‌شود این پیاده‌روی یک رزمایش بزرگ به معنای دقیق کلمه هست که در آن زن، مرد، پیر، جوان و کودک با عشق و ارادت شرکت می‌کنند.

آیت‌الله خاتمی پیاده‌روی اربعین را تعظیم شعائر الهی دانست و تاکید کرد: این پیاده‌روی با شکوه، واقعا مصداق مهم تعظیم شعائر الهیست، هرکسی به هرمقدار که توان دارد عرض ارادتی می‌کند به درگاه اباعبدالله الحسین علیه السلام، کسی اگر توانست همه مسیر را می‌رود و اگر نتوانست بخشی از راه را می‌رود، این پیاده روی یک “لبیک یا حسین” عملیست.

پیاده‌روی اربعین یک کلاس درس اخلاق است

وی با اشاره به جمله معروف “کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا” خاطرنشان کرد: گرچه این جمله روایت نیست اما روح همه زیارات است، ان‌شاءلله خروجی این عشق برپایی خیمه اباعبدالله الحسین باشد که بحمدالله در ایران اسلامی ما برپا شده است.

وی با تمجید از رعایت حجاب از سوی بانوان شرکت کننده در این راهپیمایی خاطرنشان کرد: این بانوان گرامی هدفدار با حجاب در راهپیمایی حاضر شده‌اند چرا که می‌دانند سیدالشهدا علیه السلام از بی‌حجابی خوششان نمی‌آیند و این بسی جای تشکر و قدردانی دارد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه این پیاده روی اربعین یک کلاس درس اخلاق است، با اشاره به برخی افراد نادان که در این راهپیمایی با شکوه خدشه وارد می‌کنند گفت: من تعجب می‌کنم برخی افراد با قلم و زبانشان علیه این پیاده روی حرف می‌نویسند و می‌زنند، این پیاده‌روی روح ایثار، ایمان و خدمت به مردم را احیا می‌کند.

پیاده‌روی اربعین یک کلاس درس اخلاق است

انتهای پیام/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

سخنگوی شورای نگهبان به دانشگاه تهران رفت/ دانشجویان از انتخابات و مهمترین مصوبات پرسیدند/ دکتر طحان نظیف: هر مسئولی که از همنشینی با دانشجویان پرهیز کند، خودش را از یک سرمایه و گنجینه پرارزش محروم کرده است

حمایت پژوهشکده شورای نگهبان از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی و حوزوی

وتوی اخیر قطعنامه آتش‌بس از سوی آمریکا، تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی است

آیت‌الله یزدی مجتهدی برجسته و سیاستمداری مردمی و مبارز بود/ توصیه آیت‌الله مشکینی به ایشان چه بود؟

روایتی از زندگی و زمانه آیت‌الله یزدی؛ شخصیتی جامع و اثرگذار + به همراه تصاویری کمتر دیده شده

انتخابات ۱۱ اسفند و حضور مردم پای صندوق‌های رای سرنوشت‌ساز است

تایید لایحه تسهیل تکالیف مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی

دانشجویان پیشانی مبارزه با آمریکا هستند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ آذر ۱۴۰۲

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟

فیلم|مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان

شورای نگهبان توصیه پذیر نیست/ هیات‌های نظارت ۵۰ روز فرصت دارند

تایید طرح اصلاح بند (۱) ماده (۸۳) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی

۲۵۸ دانشجو همچون حقوقدانان شورا مصوبات را بررسی کردند