کد خبر: ۹۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲- 20 August 2023
آیت‌الله اعرافی:

نیازمند ترویج گفتمان اسلام و انقلاب در عرصه بین‌الملل هستیم

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه در دانشگاه‌ بین المللی همدان باید وارد عرصه بین المللی شویم و گفتمان انقلاب را توسعه دهیم، گفت: نیازمند تعیین پیوست بین‌المللی در این دانشگاه‌ها هستیم تا بتوانیم به درستی گفتمان اسلام و انقلاب را ترویج دهیم و به آن به عنوان یک پرونده ویژه نگاه کنیم.

نیازمند ترویج گفتمان اسلام و انقلاب در عرصه بین‌الملل هستیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه در همدان، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جمع روسای دانشگاه‌های استان همدان، با اشاره به اینکه در عرصه معماری و شهرسازی ما امثال شیخ بهایی‌ها را داشتیم، اظهار داشت: امروز به‌لحاظ برخی پیشرفت‌ها شاهد تنوع پیدا کردن در تخصص‌ها هستیم و این مهم تنها مختص به علوم انسانی نیست.

وی با تأکید بر اینکه به جز علوم انسانی، باید علوم دیگر را هم مورد توجه قرار داد، گفت: افرادی که در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه کار می‌کنند، باید با فلسفه و اندیشه‌های علوم انسانی آشنا شوند و از این طریق است که می‌توانیم مدل‌های جدیدی را به دنیا ارائه دهیم، البته این مهم کار ساده‌ای نیست.

مدیر حوزه‌های علمیه، با اشاره به اینکه به دنبال تأسیس دانشگاه هوش مصنوعی هستیم، اظهار کرد: در این دانشگاه از ظرفیت نخبگانی از بهترین مرکز علمی کشور استفاده خواهد شد و با حضور دانشگاهیان در کنار روحانیون در این مرکز می‌توان انتظار تحقق و دستیابی به اهداف موجود را داشت.

وی افزود: تلاش بر این است که در این دانشگاه از تجربیات جامعه‌المصطفی بهره‌ ببریم و در عرصه بین‌الملل دستاوردهای خوبی را کسب کنیم.

آیت‌الله اعرافی، با تأکید بر اینکه گفتمان ایرانی انقلاب اسلامی را باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در عرصه بین‌الملل معرفی کنیم، یادآور شد: در طول سال‌های گذشته می‌توانستیم وارد عرصه بین المللی شویم و گفتمان انقلاب را توسعه دهیم اما کمتر به این موضوع توجه شد هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه‌ بین المللی همدان باید این ظرفیت مهم را فعال کنیم، خاطرنشان کرد: نیازمند تعیین پیوست بین‌المللی در این دانشگاه هستیم تا بتوانیم به درستی گفتمان اسلام و انقلاب را ترویج دهیم و به آن به عنوان یک پرونده ویژه نگاه کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه، با بیان اینکه از ظرفیت نخبگان نباید غافل شد، گفت: استفاده از نخبگان تحول بزرگی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

پیام سخنگوی شورای نگهبان درباره حضورش در دانشگاه‌ها؛ دانشگاه محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با قانون اساسی است

تایید ۲ اساسنامه توسط شورای نگهبان؛ «شرکت مدیریت دارایی‌های شبکه بانکی» دارای اساسنامه و «اساسنامه صندوق ضمانت سپرده‌ها» اصلاح شد

بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند