کد خبر: ۹۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴- 18 July 2023
دکتر قالیباف در نطق پیش از دستور:

شورای نگهبان نهادی ریشه‌دار در تاریخ معاصر ایران است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: شورای نگهبان نهادی ریشه‌دار در تاریخ معاصر ایران از زمان تصویب اصل طراز اول قانون اساسی مشروطه تا امروز است و وظیفه حفاظت از قانون اساسی و احکام مبین اسلام را عهده‌دار است.

شورای نگهبان نهادی ریشه‌دار در تاریخ معاصر ایران است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 27 تیرماه) مجلس در نطق پیش از دستور با گرامیداشت فرا رسیدن سالروز تاسیس شورای نگهبان با فرمان حضرت امام (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی گفت: شورای نگهبان نهادی ریشه‌دار در تاریخ معاصر ایران از زمان تصویب اصل طراز اول قانون اساسی مشروطه تا امروز است و وظیفه حفاظت از قانون اساسی و احکام مبین اسلام را عهده‌دار است.

وی افزود: امام در توصیف اهمیت این شورا فرمودند که تشخیص شورای نگهبان میزان است و همه باید آن را بپذیریم. رهبر معظم انقلاب نیز در مورد این شورا بیان کردند که شورای نگهبان مطمئن‌ترین دستگاه برای حفاظت و حراست از نظام اسلامی است. لازم می‌دانم به عنوان یکی از اعضای مجلس یازدهم از همکاری و هم‌افزایی بی‌شائبه یکایک اعضای محترم شورای نگهبان به ویژه ریاست محترم آن شورا تقدیر و تشکر کنم، زیراکه خود از نزدیک شاهد تلاش بی‌وقفه اعضای محترم و بدنه کارشناسی آن شورا برای تسریع در تصویب بسیاری از قوانین به نفع مردم بوده‌ام.

رئیس قوه مقننه کشورمان ادامه داد: اگر مجلس یازدهم به دلیل تصویب قوانین کارآمد و لازم مفتخر به دریافت عنوان مجلس انقلابی از سوی رهبر معظم انقلاب شده است، این افتخار جز با همکاری صمیمانه و همراهی شورای محترم نگهبان ممکن نبود.

دکتر قالیباف همچنین فرا رسیدن ماه حزن و اندوه ماه محرم الحرام را به همه دوستداران اهل بیت (ع) تسلیت گفت و افزود: امیدوارم همه مردم عاشورایی ایران و عاشقان پرچم سرخ اباعبدالله الحسین (ع) در سراسر جهان بتوانند از خان گسترده عزاداری بر مصیبت‌های حسینی متنعم شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

پیام آیت‌الله مدرسی‌یزدی به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

دکتر طحان‌نظیف: فیلم «خدای جنگ» نشان داد نقطه‌های آغاز همیشه مهم هستند

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

احیای سنت‌های کارآمد و حل مسائل نوظهور اولویت‌های دوره جدید شورای عالی

اساس جمهوری اسلامی مبتنی بر استقلال است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

سخنگوی شورای نگهبان در جمع فعالان فضای مجازی استان همدان: جهاد تبیین در حوزه انقلاب نیازمند آشنایی با قانون اساسی است/ انقلاب اسلامی ایران امید مستضعفان جهان را زنده کرد

انقلاب اسلامی معادلات قدرت را تغییر داد

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

اطلاعات تولید شده در علوم اسلامی در دسترس همه قرار بگیرد / ضرروت بکارگیری هوش مصنوعی در مطالعات اسلامی

اصلاحات مجلس نسبت به بخش اول لایحه ‎بودجه ۱۴۰۴ (بجز موارد اصرار شده برای اظهارنظر مجمع تشخیص مصلحت نظام) تایید شد

پژوهشکده شورای نگهبان و اندیشکده فقه حکمرانی دانشگاه امام صادق (ع) تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کتاب «دیوان عدالت اداری؛ صلاحیت‌ها و رویه‌ها» منتشر شد