کد خبر: ۹۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶- 26 June 2023
آیت‌الله اعرافی تاکید کرد؛

لزوم حضور صاحب‌نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم‌گیری‌ها

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: صاحب نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم گیری‌ها باید حضور داشته باشند.

لزوم حضور صاحب‌نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم‌گیری‌ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار سعید غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نیازمند سخت افزار قوی است و برای تحقق این موضوع باید، نیازمندی‌ها با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه بدون امکانات نمی‌توان به دستاوردهای خوبی رسید، مطرح کرد: اساس کار دانشگاه فرهنگیان در استعدادهایی هستند که انتخاب می‌شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه علاوه بر گزینش ادامه مسیر نیز مهم است که انگیزه‌ها از دست نرود، عنوان کرد: استاد باید هیجان تربیت و شور کار داشته باشد.

وی ادامه داد: فرد تدریس کننده باید از نظر علمی و اخلاقی انسان درستی باشد و اگر خلاف این باشد، تمام اقدامات انجام شده هیچ خواهد شد.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه از بعد معنوی، روحی، اجتماعی و اخلاقی نیز اساتید باید رشد داشته باشند، خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان برای تحقق این موضوع نیازمند فعالیت جدی و وقت گذاشتن است.

وی مباحث علوم انسانی اسلامی را مدنظر قرارداد و افزود: باید این موضوع به طور ویژه مورد تمرکز باشد و جمعی در دانشگاه فرهنگیان برای این موضوع طرح و نظر داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه صاحب نظران علوم انسانی اسلامی در تصمیم گیری‌ها باید حضور داشته باشند، تصریح کرد: در فضاسازی روحی، معنوی، اجتماعی و انقلابی فوق برنامه‌ها اهمیت بسیاری دارند.

وی با اشاره به اینکه حوزه مطالعات و پژوهشگاه مرتبط با ماموریت‌های دانشگاه نیازمند سرمایه گذاری جدی است، یادآور شد: اگر در حوزه ماده ۲۸ با دقت عمل شود، می‌توان این عرصه را به نقطه قوت تبدیل کرد ولی اگر چنین نباشد این عرصه بسیار حساس خواهد بود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ایجاد حلقه وصل میان دانشجویان و افراد برجسته حوزوی می‌تواند بسیار اثرگذار باشد، ابراز کرد: جو و فضای علمی، معنوی و روحی باید در دانشگاه فرهنگیان فراهم باشد و این جو معمولا در حوزه‌های علمیه فراهم بوده است.

وی با اشاره به اینکه مباحث معماری دانشگاه بسیار اهمیت دارد، بیان کرد: معماری زمانی معنوی و پیام‌دار می‌شود که معمار آن با معارف اسلامی آشنا باشد که در این عرصه می‌توان به شیخ بهایی اشاره کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه توجه به این معماری مهم است و در آموزش و پرورش نیز باید رعایت شود، اظهار داشت: جدایی حوزه و دانشگاه موجب می‌شود تا الگوهای جدیدی خلق نشود.

وی گفت: روحانیون طرح امین باید حتما غرب شناسی را داشته باشند، عالمانه بدانند تمدن غرب چیست.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان