کد خبر: ۹۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹- 14 June 2023
آیت‌الله اعرافی در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

تقویت حوزه جمعیت نیازمند تسهیل ازدواج و علاج ناباروری‌هاست

مدیر حوزه‌های علمیه بر اهمیت توجه به مباحث مشاوره‌های حوزه خانواده و آسیب های اجتماعی تصریح کرده و گفت: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی استان قم در حوزه ناباروری و بحث جمعیت اقدامات ارزشمندی داشته، تقویت حوزه جمعیت نیازمند تسهیل ازدواج و علاج ناباروری‌هاست.

تقویت حوزه جمعیت نیازمند تسهیل ازدواج و علاج ناباروری‌هاست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند سربازان و سرداران حوزه سلامت، بهداشت و درمان کشور، از توجهات نظام پزشکی به انطباقات وجوه شرعی در حوزه بهداشت و درمان،گفت: توجه به مباحث فرهنگی و دینی در حوزه سلامت از ارزش بالایی برخوردار است.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی شهر مقدس قم، بر لزوم طراحی نگاه‌های کلان راهبردی تصریح نمود و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی قم، نه تنها در مباحث کار فنی، بلکه در عرصه های نظری، فکری و عملی نیز باید سرآمد حوزه بهداشت و سلامت کشور باشد؛ سرآمدی در بخش‌های فنی، نظری و عملی از الزامات فعالیت در استان قم است.

مدیر حوزه های علمیه ترسیم طرح‌های راهبردی برای حرکت‌های آینده را مهم ارزیابی نمود و اذعان داشت: باید نگاه بلند معطوف به آینده را به صورت عمیق، دقیق و علمی دنبال نمود.

تبیین برنامه هفتم توسعه کشور و تأکید بر تقویت جایگاه ویژه قم در این برنامه از دیگر تصریحات آیت‌الله اعرافی بود.

وی با تأکید بر این که خدمات رسانی در قم نه تنها با نگاه ملی، بلکه باید فرا سرزمینی دنبال شود، خاطرنشان ساخت: شهر مقدس قم، قطب فکری، معرفتی و اثرگذار در گستره جهانی است؛ نیاز است تا با همیاری و همدلی تمام ارگان‌ها، قم جای پای محکمی را در برنامه هفتم توسعه پیدا کند.

مدیر حوزه‌های علمیه بر اهمیت توجه به مباحث مشاوره‌های حوزه خانواده و آسیب های اجتماعی تصریح کرده و گفت:رویکرد دانشگاه علوم پزشکی استان قم در حوزه ناباروری و بحث جمعیت اقدامت ارزشمندی داشته، تقویت حوزه جمعیت نیازمند تسهیل ازدواج و علاج ناباروری‌هاست.

آیت‌الله اعرافی بحث مولّد سازی در حوزه بهداشت و درمان را مورد توجه قرار داد و با بیان این که متأسفانه سیستم‌های اداری ما مبتنی بر نگاه عاشقانه و فنی دنبال نمی‌شود، اظهار داشت: مولدسازی اگر درست و مبتنی بر دانش علمی متخصصان برنامه‌ریزی گردد، قطعا آثار ارزشمندی را به خود خواهد دید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گفتگوی سخنگوی شورای نگهبان با پدر شهید ناظر «حسین بابری» / دکتر طحان‌نظیف: خودمان را در غم خانواده‌های شهدای فتنه اخیر شریک می‌دانیم

پنجاهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

بررسی «لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پربازدید ها

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی