کد خبر: ۹۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۰- 13 June 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی در گفت‌وگو با رسا:

پیشرفت‌های موشکی ایران، آمریکا و اسرائیل غاصب را تحقیر کرد

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان این که پیشرفت‌های موشکی و نظامی ایران تحقیر جهان و ملت‌ها نیست، این پیشرفت‌ها را تحقیر قدرت‌های زورگو، زیاده‌خواه و متجاوزی همچون آمریکا و اسرائیل غاصب دانست.

پیشرفت‌های موشکی ایران، آمریکا و اسرائیل غاصب را تحقیر کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا با اشاره به دستور الهی در قرآن کریم که فرمود «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ»، اظهار داشت: تهیه عِده و عُده و فراهم‌سازی نیروی انسانی و تسلیحاتی با هدف بازدارندگی دشمنان از تجاوز و تعدی، دستوری برای مسلمانان است که در قرآن کریم به آن امر شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با زعامت فقیه جامع الشرایط، بحث تقویت بنیه نظامی کشور را در دستور کار خود قرار داده و به فضل الهی در این حوزه نظام اسلامی ایران به پیشرفت های چشمگیر و حیرت برانگیزی دست یافته است که از جمله آن پیشرفت‌ها، ساخت و به کارگیری موشک‌های دوربرد نقطه زن و هایپرسونیک است که در صیانت از نظام جمهوری اسلامی و تامین امنیت همه جانبه کشور از تعدی متجاوزان نقشِ بسیار بسیار مهمی ایفا کرده و می‌کند.

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: همانگونه که دستورات قرآن کریم و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت و رهبری حکیم نظام به عنوان فرمانده کل قوا بر آن دلالت دارد، هدف از ساخت تسلیحات نظامی، هیچ‌گاه به معنای طمع در گسترش سرزمین‌ها و به دست آوردن منابع مالی دیگر کشورها نبوده و نیست؛ بلکه پیشرفت در این امور صرفاً با هدف و معنای بازدارندگی می باشد که به لطف پروردگار این فرض مهم در این زمینه تامین شده است.

وی در ادامه با اشاره به تجربه‌ها و کسب اطلاعات بیشتر از سفرهای خود به کشورهای سوریه و لبنان و دیدار با برخی از چهره‌های مقاومت اظهار داشت: با لطف الهی و یاری‌رسانی نظام جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت و وجود ایمان راسخ در بین نیروهای مقاومت برای مقابله با دشمنان، جبهه مقاومت با قدرت در مقابل دشمنان خود ایستاده است و در این دیدارها شاهد بودم که آنان از نقش تحسین برانگیز و حیرت انگیز موشک‌های نقطه‌زن و پهپادهای ایران بسیار سخن می‌گفتند و دشمنان اسلام و مقاومت نیز به خاطر وجود همین تسلیحات و توانایی‌های جبهه مقاومت است که مرعوب شده و کار آنان به جایی رسیده است که تمام تلاش آنان برای حفاظت از موجودیت و تمامیت خود باشد و دیگر در فکر عملی کردن شعار از نیل تا فرات نیستند.

آیت‌الله حسینی خراسانی با اشاره به همت و اراده بالای نیروهای امنیتی کشور در تقویت بنیه دفاعی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: باید در حوزه‌های اقتصادی و مشکل معیشتی مردم ایران نیز همانند اراده تقویت نظامی ظاهر شده و در حوزه اقتصادی و تولید کشور نیز به پیشرفت‌های قابل توجه برسیم؛ چراکه پیشرفت نظامی کشور و ایجاد بازدارندگی برای دشمنان در این حوزه دارای این پیام است که کشور ما در حوزه‌های اقتصادی نیز می‌تواند به این جایگاه دست پیدا کرده و به پیشرفت هایی در تراز پیشرفت های نظامی برسد.

وی در ادامه با بیان اینکه توصیه و تلاش رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تقویت انقلاب اسلامی و قوی شدن ایران اسلامی است بیان داشت: بسیار واضح و روشن است که ما تا قوی نشویم نمی‌توانیم به مسیر خود ادامه دهیم و قوت ما در این است که دشمنان را از اهداف شیطانی خود باز داریم و پیشرفت در حوزه های نظامی و اقتصادی یکی از موفقیت های نظام محسوب می‌شود که دوستان و دشمنان بر آن معترف هستند.

عضو فقهای شورای نگهبان در پایان اظهار داشت: پیشرفت‌های موشکی و نظامی ایران اسلامی تحقیر جهان و ملت‌ها نیست؛ بلکه تحقیر قدرت‌های زورگو، زیاده‌خواه و متجاوزی همچون آمریکا و اسرائیل غاصب است و باید همه قبول داشته باشند که اقتدار نظامی ایران اسلامی حقیقتاً آمریکا را که مدعی کدخدایی جهان بود تحقیر کرد و همچنین اسرائیل غاصب را که ادعا می‌کرد در کمترین زمان ممکن هر کشوری را که اراده کند می‌تواند از پا درآورد بی اعتبار ساخت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

رسالت‌ها و پیام‌های شهادت امام شهید برای ایران و جهان اسلام

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

محرم را به پایگاه تبیین «مدیریت منابع» در جنگ اقتصادی تبدیل کنید

رئیس جمهور با آیت‌الله اعرافی دیدار کرد/ بیش از ۴۰ هزار نفر از نیروهای حوزوی در حوادث اخیر به میدان آمدند

انتقام خون رهبر انقلاب و شهدای مقاومت محفوظ است

رهبر انقلاب بر مواضع ایران در مذاکرات، نظارت دقیق دارند

آیت‌الله مدرسی یزدی با خانواده شهید حسین نجفی دیدار کرد

دیدار آیت‌الله حسینی‌خراسانی با جانبازِ نوجوان در روز تاسوعا

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

آیت‌الله مدرسی یزدی با خانواده شهید حسین نجفی دیدار کرد

بررسی نامه رئیس مجلس درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی در جلسه امروز شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: سردفتران واسطه‌ای میان مردم و حاکمیت هستند

دیدار آیت‌الله حسینی‌خراسانی با جانبازِ نوجوان در روز تاسوعا

انتخاب رهبر در شرایط پیچیده از موفقیت‌های بزرگ نظام بود

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

رسالت‌ها و پیام‌های شهادت امام شهید برای ایران و جهان اسلام

چهار شاخص «قدم صدق» با امام حسین(ع) در عصر حاضر