کد خبر: ۹۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶- 29 May 2023
آیت‌الله اعرافی:
مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه جنگ ترکیبی متوجه اندیشه دینی، فکری و معرفتی جامعه جوان است، خاطرنشان کرد: نقش آفرینی در این صحنه مهم، حساس، دشوار و پر مشقت است.

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر پورامینی رئیس مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات حوزه‌های علمیه، ضمن تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: در مجموعه مرکز مطالعات اتفاقات خوبی رقم خورده که باید شاهد رشد بیش‌تر و روزافزون آن‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه در این مراکز عنصر اصلی منابع انسانی است، مطرح کرد: مقام معظم رهبری به موضوعات مختلفی از جمله پاسخ به شبهات و گره‌های ذهنی جوانان و مسئولیت حوزه در این راستا تأکید بسیاری دارند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه اقدامات لازم در این راستا در توان حوزه است، عنوان کرد: اگرچه اقداماتی در این عرصه انجام شده، ولی هنوز به تراز مطلوب نرسیده است.

وی افزود: تأکید مقام معظم رهبری به این پاسخ‌گویی به شبهات، نشان از اهمیت این موضوع دارد به ویژه در شرایطی که امروز در داخل و خارج از کشور شاهد آن هستیم.

آیت‌الله اعرافی با تأکید بر اینکه جنگ ترکیبی متوجه اندیشه دینی، فکری و معرفتی جامعه جوان است، خاطرنشان کرد: نقش آفرینی در این صحنه مهم، حساس، دشوار و پر مشقت است.

وی با اشاره به اینکه نوآوری‌های خوبی را در این راستا شاهد بودیم، تصریح کرد: برای گشودن گره‌های ذهنی نسل جوان و جامعه باید چندین مرحله را طی کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه در مرحله نخست باید ناظر به پرسش و شبهه، محتوای عمیق و کامل توسط محققان برجسته حوزه تولید شود، یادآور شد: در مرحله بعدی باید محتواهای موجود مورد فرآوری قرار بگیرد به گونه‌ای که جامعه و اذهان از آن استقبال کند.

وی با اشاره به اینکه کیفیت عرضه، توزیع و گفتمان‌سازی بسیار مهم است، بیان کرد: تحقق این موضوع نیازمند نوآوری و پویایی مستمر است.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در این راستا باید تمام حوزه پای کار باشد، ابراز کرد: باید به دنبال تعامل و هم‌افزایی میان‌دستگاهی باشیم، همچنین شناسایی درست بزنگاه‌ها نیز اهمیت بسیاری در این موضوع دارد.

وی با اشاره به اینکه شناخت مسئله با دقت بالایی باید انجام شود تا نکاتی که منجر به تغییر هویت افراد است مشخص شود، اظهار داشت: حضور موثر در فضای مجازی نیز مهم است که نیازمند توسعه و عمق است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه همچنین باید نگاه بین المللی نیز وجود داشته باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف باید تعامل جدی‌تری با نهادهای بین المللی از جمله المصطفی شکل بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های پیشرفته از جمله هوش مصنوعی باید در دستور کار قرار بگیرد، مطرح کرد: مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات باید با استفاده از آخرین فناوری‌های پیشرفته، نقش آفرینی داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

امروز انقلاب اسلامی گفتمان مهدویت را در دنیا فریاد می‌زند

خون شهدا تضمین کننده راه انقلاب است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی

ترسیم چراغ راه رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی از سوی آیت‌الله اعرافی

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند

قانون جدید انتخابات بر «شفافیت» و «پاسخگویی» تاکید دارد

دشمن همواره می‌خواهد در زمان انتخابات به جمهوری اسلامی ضربه بزند