کد خبر: ۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۸- 07 May 2023
آیت‌الله اعرافی در دیدار رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس:

توجه به معماری ایرانی و اسلامی در ساخت مدرسه/ همه باید به نظام آموزش و پرورش کشور کمک کنند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: ارکان نظام و عموم مردم و خیّرین باید به آموزش و پرورش به عنوان کانون محور علم در جامعه خدمات بدهند و این امر مهم باید راهبرد کلی نظام باشد.

توجه به معماری ایرانی و اسلامی در ساخت مدرسه / همه باید به نظام آموزش و پرورش کشور کمک کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی در دیدار آقای حمید رضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد در بیان فعالیت در امر آموزش ابراز داشت: باید آحاد جامعه به واسطه وجود ظرفیت های مهم از جمله مبانی علمی قوی و متقن و با همت بلند و پیگیری مستمر، گام های بلندی در عرصه تحول آموزشی در آموزش و پرورش بردارند.

مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: حوزه های علمیه، آموزش و پرورش و دانشگاه ها اضلاع علمی کشور هستند پس باید دولت و مردم و قوای نظام، برای این نهادها به خصوص آموزش و پرورش که مهمترین اصل آموزشی نظام است ، پیوست نرم افزاری و سخت افزاری قوی متناسب با مبانی الگوی اسلامی داشته باشند.

وی در ادامه افزود: ارکان نظام و عموم مردم و خیرین باید به آموزش و پرورش به عنوان کانون محور علم در جامعه خدمت بدهند و این امر مهم باید یک راهبرد کلی نظام باشد، چه بسا این بار سنگین آموزش و پرورش در بحث سخت افزاری و بحث های نرم افزاری که بی انتها در امر نیاز و تقاضا می باشد بسیار سنگین است.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه تصریح کرد: باید در زمینه گفتمان سازی و توجه به مبانی آموزشی آموزش و پرورش کار جدی صورت بپذیرد و همچنین توجه و نگاه به دستگاه تربیت کشور در سطح کلان مهمتر دیده شود.

وی در بیان ساخت و ساز در عرصه نظام آموزشی کشور خاطرنشان ساخت: متأسفانه رویکرد معماری ایرانی و اسلامی در مدارس ایران اهمیت چندانی داده نمی شود، باید به این مورد که در کالبد نظام آموزشی عجین است توجه شود، چرا که الگوهای اسلامی در روح و روان یادگیری نظام آموزشی تاثیر گذار است.

آیت‌الله اعرافی در ادامه با بیان این که در نظام شهرسازی و نیز ساخت و ساز، دولت باید در ساخت مدرسه دقت داشته باشد گفت: چه بسا این امر مهم نیازمند توجه جدی مجامع علمی همچون دانشگاه ها در عرصه تولید محتوا باشد و در این مورد پایان نامه ها و تحقیق ها مورد توجه قرار گیرد، چرا که لازم است الگویی برای مدرسه ایرانی اسلامی که در آن سنت و شاخص های نو و جدید باشد و در آن ابعاد تربیت جامع و متوازن شکل بگیرد، مورد توجه باشد.

مدیر حوزه های علمیه افزود: توجه به منابع پایدار و وقف باید مورد توجه باشد، لذا تولید منابع پایدار شدنی است، چرا که خیرین پای کار هستند و شکل گیری این امر نیازمند نگاه و توجه به مقوله آموزش می باشد، البته نظام آموزشی کشور مورد توجه آحاد مردم است و قطعا در این امر خیرین و مردم کمک حال نظام آموزشی خواهند شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ دی ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «مرتضی طیب‌مسعود»

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پیام سخنگوی شورای نگهبان درباره حضورش در دانشگاه‌ها؛ دانشگاه محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با قانون اساسی است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون