کد خبر: ۹۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲- 06 May 2023
آیت‌الله اعرافی:

امروز دیگر از اقتدار مستکبران در منطقه خبری نیست

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه امروز دیگر از اقتدار کشورهای مستکبر در منطقه خبری نیست تصریح کرد: پایگاه های آمریکا و اسرائیل در منطقه در خطر هستند و رژیم صهیونیستی از درون دچار وحشت شده است.

امروز دیگر از اقتدار مستکبران در منطقه خبری نیست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی قدس قم، در رابطه با اصولی که در تربیت کودکان و نوجوان باید رعایت شود، بیان کرد: احسان و نیک اندیشی، مهر و محبت، صیانت از شخصیت، حکمت و مدارا، تدریج، شتاب به هنگام، رویکرد جامع، عفو و ایثار از جمله این اصول است.

وی با تاکید بر اینکه برای ساختن پایه‌های شخصیتی کودکان و نوجوانان باید این قواعد و اصول را باید بیاموزیم و در رفتارمان به کار ببریم، گفت: خانواده، مبلغان و مربیان، معمارهای شخصیت‌ نسل نو و آینده سازان هستند. این معماری، مهندسی سنگ و آجر نیست بلکه این این مهندسی روح و جان دیگران است که سختی‌ها و اصول خود را دارد.

وی افزود: یکی دیگر از اصولی که باید رعایت شود گفت‌وگو در سطح مخاطب است. انبیا نیز وقتی می‌خواستند جوامع را به سوی خدا فرا بخوانند و هدایت کنند از قله‌های بلندشان پایین می‌آمدند و راه همدلی و همزبانی را انتخاب می‌کردند و واقعیت‌های آن‌ها را درک می‌کردند و با این ابزار برای تغییر شخصیت آن‌ها حرکت می‌کردند.

خطیب جمعه قم اضافه کرد: اگر فرد در سطح خود بماند و کودک و جامعه را درک نکند نمی‌تواند تاثیر بگذارد. ما مامور هستیم دیگران را درک کنیم و همدلی و همزبانی را پیشه کنیم تا راه برای تربیت و اصلاح دیگران باز شود.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه کسی که می‌خواهد روی دانش آموزان تاثیر بگذارد باید کتاب‌های درسی آن‌ها را یک دور مرور کند تا با دنیایی که دانش آموزان در آن هستند آشنا شود، تاکید کرد: هم‌افقی، همدلی و همزبانی بر اساس درک عمیق، یکی از ضرورت‌هایی است که در مقام تبلیغ دینی باید به آن اهتمام ورزید.

آیت‌الله اعرافی درخطبه دوم بیان کرد: در ایام فتنه‌ها و اغتشاشات‌ مهندسی شده غرب علیه انقلاب، ایران و اسلام با حوادث گوناگونی مواجه بودیم. ملت ما هوشمندی بالایی نشان داد. ملت ایران در جنگ پیچیده ترکیبی و چند ضلعی، شجاعت حکمت و وحدت خوبی را نشان داد.

وی با تاکید بر اینکه ملت ما نشان داد که توان فکری عملی فوق العاده برای مواجه با ترفندهای دشمن برخوردار است، ادامه داد: در زنجیره این حوادث شاهد شهادت آیت‌الله سلیمانی بودیم. در مجموعه تعرضاتی که به روحانیون شد این شهادت یک نقطه برجسته بود.

وی افزود: شهید الداغی جوانی غیرتمند، پای کار ارزش های دینی و خانوادگی بود. شهادت مدافع نوامیس نشان دهنده رویش های انقلاب و زنده بودن غیرت ایمانی در جامعه جوان ما بود که درس‌های بزرگی برای جامعه و جوانان ما داشت.

امام جمعه قم ادامه داد: شهادت سرهنگ شهرکی نشان دهنده نیروهای مسلح مقتدر، مظلوم، حاضر در صحنه و خدمتگذار مردم بود. اما تشیع این شهدا نشان دهنده ملتی هوشمند بود.

وی اضافه کرد: این سه نمونه از مظلومیت جریان انقلاب، مجاهد و یار یاور مردم بود که هر کدام درس مهمی داشت و در کنار هم یک تابلو زیبا را از همبستگی نشان داد.

وی ادامه داد: دشمنان ایران و انقلاب بدانند به برخی از پیشرفت های خود دلخوش نباشند گمان نکنند که این ملت از آرمان‌های خود عقب نشسته است و بدانند این ملت بر سر آرمان‌ها، پیمان های الهی و انقلاب و شهدا ایستاده است و خواهد ایستاد.

مدیرحوزه‌های علمیه گفت: همه ما اعم از دولت‌مردان و مردم باید برای اقتدار ایران اسلامی تلاش کنیم. اقتدار و عظمت ایران اسلامی زوایا و ابعاد مختلفی دارد. یک بعد آن دفاعی و نظامی است؛ برای اولین بار است که با فرماندهی، فرمانده کل قوا از یک اقتدار آبرومند نظامی و امنیتی برخوردار هستیم. برای اولین بار است که در رتبه بالای ارتش های جهان قرار گرفتیم و سلاح‌های پیشرفته برای دفاع از ملت ساخته‌ایم.

وی افزود: نیروهای نظامی ما از یک اقتدار بالا برخوردار هستند که نه فقط از ملت ایران بلکه مدافع ملت های مظلومان عالم هستند. در همین روزهای اخیر یک سپاهی عزیز ما در آب‌های خلیج فارس با قدرت تمام به ناو آمریکایی فرمان می‌دهد که از اینجا دور شوید، به فارسی با آن‌ها سخن می گوید و آن‌ها هم به خاطر این اقتدار با احترام مسیر خود را تغییر می‌دهند.

امام جمعه قم عنوان کرد: بخش دیگر حوزه‌های علمی و فناوری است که در آن رتبه ۱۴ الی ۱۶ در دنیا داریم و پیشرفت‌های خوبی را رقم زدیم؛ البته نباید متوقف شویم.

وی افزود: در حوزه منطقه‌ای و سیاسی بسیاری از معادلات مستکبران عالم تغییر کرده است، همه به یاد داریم فریادهای شیطانی روسای جمهور آمریکا را که می‌گفتند: خاورمیانه یک پارچه، خاورمیانه‌ای جدید در حیطه سلطه غرب. اما امروز از اینها خبری نیست و پایگاه آمریکا در منطقه یعنی اسرائیل در خطر است و به آن حمله می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه اضافه کرد: ایران، یمن، سوریه و لبنان یک زنجیره متحد در برابر قدرت‌ شیطانی غرب و آمریکا هستند. بدانید این زنجیره الهی و معنوی پیش خواهد رفت. دولت‌های منطقه‌ای بیدار شوند و بدانند این زنجیره الهی همه خواب‌های آن‌ها را نقش بر آب خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حوزه اقتصادی علی رغم شاخص های پیشرفت باید فساد زدایی، رسیدگی به محرومان و خصوصی سازی بخش های اقتصادی را دنبال کنیم.

آیت‌الله اعرافی یادآور شد: اقتدار معنوی، اخلاقی و گفتمانی مهمترین اقتدار است که راز ماندگاری و پیشرفت ما در جهان است. ملت ما و جوانان هوشمند ما این آگاهی والا را دارند.

وی خطاب کشورهای حوزه قفقاز گفت: ایران دوست و کنار شما است. شما وقتی وارد خیالات باطل شدید که دوستان شما برمی‌گردند. فکر نکنید که می توانید کاری کنید، فریب نخورید، خود را به زحمت نیندازید و جا برای اسرائیل باز نکنید و خود را اسیر فتنه‌های شیطانی نکنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیده ناظر «الهه‌سادات میرشفیعیان»

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۰ مهر ۱۴۰۴