کد خبر: ۹۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷- 26 April 2023
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:
دبیر شورای نگهبان گفت: رهنمودهای مقام معظم رهبری نسخه‌ شفابخش معضلات کشور است.

رهنمودهای مقام معظم رهبری نسخه‌ شفابخش معضلات کشور است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز (چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲) این شورا با تبریک عید سعید فطر گفت: این عید بزرگ را خدمت شما همکاران بزرگوار و همه مسلمانان، به‌ویژه مردم شریف ایران تبریک می‌گویم و امیدوارم طاعات و عبادات همگان در ماه مبارک رمضان مورد قبول خدای متعال قرار گرفته باشد و برکات این ماه، به‌ویژه شب‌های قدر، شامل امت اسلام و مردم عزیز ایران شود.

وی ادامه داد: همه ما باید معنویت حاصل شده از این ماه باعظمت را حفظ کنیم و در زندگی فردی و اجتماعی خود جاری کنیم.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به حضور مومنانه مردم سراسر ایران در نماز عید فطر تاکید کرد: این حضور جلوه دیگری از خداباوری این مردم شریف را پیش چشم جهانیان گذاشت و بی‌اعتباری تحلیل‌های مغرضانه دشمنان امت اسلام را بیش‌از پیش اثبات کرد.

آیت‌الله جنتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خطبه‌های نماز عید فطر گفت: جدیت در انجام وظایف قانونی، همدلی و همکاری قوای سه‌گانه در چهارچوب قانون و پرهیز از سرگرم شدن به حواشی و مسائل بی‌اهمیت از نکات مورد تاکید رهبری بودند که توجه به آنها از سوی همگان و به‌خصوص مسئولین راهگشاست.

وی ادامه داد: توجه به این رهنمودها به حل مشکلات کشور و تحقق شعار سال که مهار تورم و رشد تولید است کمک خواهد کرد و این نکات تضمین کننده پیشرفت کشور و زمینه‌ساز حل مسائل مهمی است که با آنها روبه‌رو هستیم.

دبیر شورای نگهبان گفت: اولویت‌هایی که رهبری برای افراد و سازمان‌ها مشخص می‌کنند نشان دهنده اشراف کامل ایشان به مشکلات و توانایی‌ها و امکانات مادی و معنوی کشور است و با قاطعیت می‌توان گفت توجه به این رهنمودها نسخه‌ شفابخش معضلات کشور است.

آیت‌الله جنتی در پایان سخنان خود گفت: بر اساس تعالیم و آموزه‌های اسلامی فرصت‌ها و امکاناتی که در اختیار مسئولان قرار دارد نعمت‌های گرانقدری هستند که خداوند در اختیار آنها قرار داده و بهترین راه شکرگزاری نسبت به این نعمت‌ها، انجام وظیفه خالصانه است و بدون تردید هرچیزی که مانع انجام وظیفه صادقانه و خالصانه شود، از مصادیق کفران نعمت خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آذر ۱۴۰۲

دکتر پروین: نقش مردم در شکل‌گیری قانون اساسی مشهود است

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

آیت‌الله کعبی: قانون اساسی محصول فقه اهل‌بیت (ع) است/ این فقه ساز و کار حقوقی پیدا کرده است

دکتر پروین: بن‌بستی در قانون اساسی وجود ندارد/ مردم ۲ بار به این قانون رای دادند

چالش جدید سخنگو برای روز «قانون اساسی»/ کدام اصل قانون اساسی را برای مسئولان در دفترشان قاب می‌کنید؟

روند بررسی صلاحیت‌ها از زبان سخنگوی شورای نگهبان/ فصل «ملت» یکی از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صبحانه ایرانی» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟

قبول‌شدگان آزمون اجتهاد، از ارائه مدرک سطح ۴ حوزه یا تایید کتبی مدیر حوزه، معاف هستند

فیلم|مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان