کد خبر: ۹۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۳- 17 April 2023
آیت‌الله اعرافی در دیدار سفیر واتیکان:

جلوگیری از خونریزی و برقراری عدالت در جهان از وظایف رهبران معنوی و ادیان الهی است

مدیر حوزه های علمیه توجه به عدالت را در جهان کنونی را امری مغفول برشمرد و خاطرنشان ساخت: امروز شاهد ناعدالتی‌ها هستیم که به سبب آن کشورهای متعددی در فقر و نداری به سر می‌برند و در مقابل کشورهایی هستند که دنبال خونریزی و برقراری ناعدالتی میان جوامع هستند و این امر و توجه به آن از وظایف رهبران معنوی ادیان الهی است.

جلوگیری از خونریزی و برقراری عدالت در جهان از وظایف رهبران معنوی و ادیان الهی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی در دیدار سفیر واتیکان در ایران که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد، ضمن ابراز امیدواری از برگزاری چنین دیدارهایی در جهت پیشبرد تقویت روابط اسلام و مسیحیت و قرابت شیعه و اهل بیت علیهم السلام خاطرنشان ساخت: قم پایگاه مهم و قطب های علمی در جهان اسلام می باشد، البته در عالم تشیع قم و نجف یکی از دو قطب عرصه تبیین معارف الهی می باشد.

وی بیان کرد: باید در جهت گیری‌های کلان به مشترکات ادیان الهی توجه شود تا تعامل و گفتگوها سازنده و مثبت باشد، لذا به این جهت در قم به علوم فلسفی و علوم عقلی که در راستای ده ها رشته می باشند، توجه می شود، چرا که اینان ما را با بشریت و ادیان الهی اتصال می دهد.

مدیر حوزه های علمیه در ادامه با بیان فعالیت های حوزه علمیه خاطرنشان سخت: حوزه قم به علوم انسانی و اجتماعی اهتمام ورزیده و نسبت به این علوم رشته های متعددی در حوزه خانواده و فرهنگ و روانشناختی شکل داده است، لذا بیش از ۲۰۰ رشته در حوزه های علوم اسلامی متناسب با نیازهای امروز و رویکرد مقایسه ای و تطبیقی با دستاوردهای دنیای جدید و ادیان شکل گرفته و روز به روز در حال گسترش می باشند.

عضو شورای عالی حوزه در ادامه گفت: مسایلی مهمی وجود دارد که ادیان به ویژه اسلام با قرائت شیعه آن را دنبال می کند بنده در گفت‌وگوی با آقای پاپ ۱۰ محور را طرح کردم که نیاز بشریت امروز است که ادیان الهی می توانند در قالب آنها به بشر امروز کمک کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه تقویت بنیان های فکری و رویکرد بشر به آسمان و بشریت را امر مهمی دانست و ابراز داشت: متاسفانه امروزه در کش و قوس روزمرگی ها، بنیان های معرفتی دینی و الهی سست شده است، لذا ما به عنوان فعالین در عرصه دین وظیفه داریم توجه بشر به عالم قدس و الهی را تقویت کنیم و از سوی دیگر وظیفه داریم اخلاق، عاطفه مهر را در میان بشریت گسترش دهیم تا در سطح کلان صلح و دوستی میان ملت ها و دولت ها دنبال شود.

وی توجه به عدالت را در جهان کنونی را امری مغفول برشمرد و خاطرنشان ساخت: باید در کنار نگاه اخلاقی و برقراری صلح به مسئله مهم عدالت که در دنیای کنونی توسط بعضی از کشورها مفغول واقع شده است توجه داشته باشیم، لذا امروز شاهد نا عدالتی‌ها هستیم که به سبب آن کشورهای متعددی در فقر و نداری به سر می‌برند و در مقابل کشورهایی هستند که دنبال خونریزی و برقراری ناعدالتی میان جوامع هستند و این امر و توجه به آن از وظایف رهبران معنوی ادیان الهی می باشد که باید به آن توجه داشته باشند.

آیت‌الله اعرافی توجه به خانواده و زن را در دنیای معاصر امری مهم خواند و خاطرنشان ساخت: از مسایل مهم در عصر حاضر که نیازمند توجه جدی می باشد نگاه به جایگاه خانواده و زن در جامعه می باشد که اینان از ارزش های جامعه می باشند، اما متأسفانه امروزه شاهد گسست های اخلاقی و دینی در این عرصه هستیم لذا همکاری و کار ادیان الهی در این زمینه نگاه ویژه‌ای را در دنیای معاصر می طلبد.

وی گفت: اقداماتی که آقای پاپ در این دوره انجام داد و توجه خوبی که به اسلام و مسیحیت داشت و حمایت از ملت های جهان مسلمان خوب بود و سفر ایشان به نجف و ملاقات با آیت الله العظمی سیستانی گامی مهم در این جهت می باشد که نیازمند تقوبت این توجهات می باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: در گفت‌وگو های مطرح شده با پاپ پیشنهادهایی مطرح شده روابط قم و واتیکان تقویت شود و در این راستا سند مشترکی باشد تا اقدامات جدی و عملی صورت بپذیرد، لذا ما در جهان اسلام مواجه با بحران های هستیم که فلسطین از مهمترین آنها می باشد که یک بنیادی غاصبانه این منطقه را مورد هجوم قرار داده است و این همکاری ها در این زمینه می تواند مهم باشد.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه روابط خارجه ما گام های موثری در تقویت کشورهای منطقه بر می‌دارد و امیدواریم جهان هم به واقعیت های منطقه پی ببرد تا شاهد صلح باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است