کد خبر: ۹۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲- 15 April 2023
آیت‌الله اعرافی تاکید کرد:

ضرورت ترسیم نقشه راه هوش مصنوعی با رویکرد حوزوی و دانشگاهی

مدیر حوزه‌های علمیه بر لزوم ترسیم، پایه‌ریزی و توسعه دورنمای جامع مطالعات و گرایش‌های حوزوی و دانشگاهی در عرصه هوش مصنوعی تصریح نمود و یادآور شد: نیازمند ترسیم نقشه راه هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف مطالعاتی و رشته‌سازی‌های تخصصی هستیم.

ضرورت ترسیم نقشه راه هوش مصنوعی با رویکرد حوزوی و دانشگاهی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی در دیدار با اعضای ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت مولی‌الموحدین علی علیه‌السلام بر اهمیت بهره‌مندی از فیوضات لیالی قدر تأکید کرد و ابراز داشت: ارزش نهایی همه تلاش‌های انسان در عالم با صبغه الهی و رنگ خدایی شناخته می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه از اقدامات ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه تقدیر و بر اهمیت توجه این مجموعه به برنامه‌ها، ساختار و سازمان حوزه‌های علمیه تأکید کرد و ابراز داشت: هوش مصنوعی باید کارکردهای حوزه را ارتقاء داده، بهره‌گیری از این حوزه دانشی و فناوری مهم در حوزه‌های علمیه، به‌صورت برنامه‌ای منسجم پایه‌ریزی و دنبال گردد.

آیت‌الله اعرافی ضمن تأکید بر لزوم تأسیس دانشگاه بین‌الملل اسلامی، تطور و تحول در کاربست هوش مصنوعی و پایه‌ریزی آن در دستگاه‌های مدیریتی حوزه را مهم ارزیابی نمود و یادآور شد: در کنار جامعة المصطفی، نیازمند تأسیس دانشگاه قوی بین‌المللی ناظر به رویکردهای تمدنی و هم‌راستا سازی ظرفیت‌های دانشگاهی در همه دانش‌های زیستی و فناوری‌های نوین هستیم.

وی بابیان این‌که نیاز است با مشارکت ستاد راهبری فناوری های هوشمند احکام ناظر به هوش مصنوعی متناظر با مباحث علوم اسلامی در برنامه هفتم توسعه کشور اشراب گردد، ابراز داشت: پیوست هوش مصنوعی باید در تدوین برنامه پنج‌ساله دوم حوزه های علمیه و در تمام شاخص‌های برنامه‌ای حوزه‌های علمیه اشراب گردد. بسط، توسعه و عمق پیوست‌های هوش مصنوعی در طرح‌ها، احکام و برنامه‌های حوزوی نیازمند بازتعریف رویکردهای نوین است.

مدیر حوزه‌های علمیه کنشگری ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه در عرصه پشتیبانی نظام اسلامی در بحث اسناد را مورد تأکید قرارداد و ابراز داشت: نقش‌آفرینی حوزه نیازمند بازتعریف کلان پروژه‌های ستادی و ترسیم رشته‌های دانشی متناظر است.

آیت‌الله اعرافی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم ترسیم، پایه‌ریزی و توسعه دورنمای جامع مطالعات و گرایش‌های حوزوی و دانشگاهی در عرصه هوش مصنوعی تصریح نمود و یادآور شد: نیازمند ترسیم نقشه راه هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف مطالعاتی و رشته‌سازی‌های تخصصی هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است