کد خبر: ۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹- 02 April 2023
آیت‌الله شب زنده‌دار در گفت وگو با رسا:

مردم وفاداری خود را به ارزش‌ها و انقلاب اسلامی ثابت کرده‌اند

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه ملت وفاداری خود را به ارزش ها و انقلاب ثابت کرده اند، ۱۲ بهمن را از ایام الله بسیار ارزشمند دانست که آرزوی دیرین موالیان اهل بیت است.

مردم وفاداری خود را به ارزش ها و انقلاب اسلامی ثابت کرده‌اند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله مهدی شب‌زنده‌دار عضو فقهای شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به فرارسیدن دوازدهم فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: این روز، روزی است که وفاداران به اسلام و اهل بیت علیهم السلام قریب به اتفاق به جمهوری اسلامی رای داده و نظام اسلامی را انتخاب کردند‌‌.

وی در ادامه افزود: روز دوازدهم فروردین یکی از ایام الله های بسیار ارزشمند است که آرزوی دیرینه برای موالیان اهل بیت و شیعیان است که پیوسته به تعلیم اسلام و ائمه علیهم السلام در شب های ماه مبارک رمضان و در دعای افتتاح جمله « اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَهٍ کَرِیمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ...» را زمزمه می کردند.

عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: خداوند متعال به برکت رهبری و بیدارگری امام خمینی (ره) و همراهی مراجع بزرگوار، حوزه های علمیه و جمهور مردم با ایشان، وفاداری خود را به اسلام، اهل بیت(ع)، حقیقت و قرآن کریم نشان دادند و همگان با رای بسیار بالا به جمهوری اسلامی ایران رای آری دادند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه افزود: به حمدالله در فراز و نشیب‌های بسیار بسیار سهمگینی که در طول ۴ دهه برای انقلاب اسلامی وجود داشته است و دشمنان اسلام و ایران اسلامی انواع دسیسه ها را به کار بستند تا این نظام و انقلاب اسلامی را از بین ببرند؛ اما همان قصد قربت ها، نیت‌های خالص، فداکاری‌ها و اخلاص‌ها که در بین مردم وجود داشت، مانع از پیروزی دشمنان انقلاب اسلامی شد.

آیت‌الله شب زنده‌دار اظهار داشت: در کشور ما برخی از خانواده های شهدای وجود دارند که چندین شهید تقدیم نظام کرده‌اند؛ اما هیچ گونه توقعی از مسئولان کشور و دیگران ندارند و در جواب می گویند ما این شهدا را در راه خدا تقدیم کرده‌ایم که این روحیه، روحیه مکتب سیدالشهدا، فاطمه زهرا و خدیجه کبری سلام الله علیها است؛ خدیجه کبرایی که تمام ثروت خود را در طبق اخلاص گذاشته و در راه اسلام هزینه کرد.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: امروزه نیز برای ادامه و استمرار راه اسلام و نظام اسلامی به فداکاری، قصد قربت، نیت خالص و برای خدا کار انجام دادن، نیاز داریم که به حمدالله این مسئله در جامعه وجود دارد؛ چنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در سخنرانی عید نوروز امسال به آن اشاره فرمود که خمیر مایه این جهت، جهت ایمان مردم است، آن رسوخ عقاید حق در دل های مردم سبب شده است که آنان در برابر همه این ناملایمات و مشکلات اقتصادی صبور بوده و مقاومت پیشه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است