کد خبر: ۹۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹- 03 March 2023
دکتر کدخدایی:

تمام حیله‌های دشمنان انقلاب در ۴۴ سال اخیر شکست خورده است

عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به حمایت مردم از نظام در زمان‌های مختلف گفت: تمام حیله‌های دشمنان انقلاب در ۴۴ سال اخیر شکست خورده است.

تمام حیله‌های دشمنان انقلاب در ۴۴ سال اخیر شکست خورده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به حمایت مردم از نظام و انقلاب در برهه‌های مختلف و ضمن تقدیر از مردم جهت حضور میلیونی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به تبیین حضور مردم در این مراسم پرداخت و اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نسبت به سال‌های گذشته دوبرابر بود؛ دشمنان جمهوری اسلامی و بیگانگان هنوز این مردم را نشناخته‌اند.

وی با بیان اینکه مردم با توجه به وجود مشکلات اقتصادی پای آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی مانده‌اند، گفت: ما در ابتدای انقلاب قائله منافقین و جنگ تحمیلی را داشتیم و در ادامه فتنه‌هایی ۷۸، ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ را تجربه کردیم که دشمن به خیال خام خودش فکر می‌کرد می‌تواند مردم را فریب دهد و می‌خواست علیه مردم تحریکاتی را انجام دهند.

عضو شورای نگهبان با تاکید بر اینکه مردم ما مردمی با بصیرت هستند که از آموزه‌های انقلاب درس گرفته و پای مکتب حضرت امام(ره) بزرگ و در مکتب مقام معظم رهبری زندگی می‌کنند، گفت: چنین مردمانی هیچگاه منافع ملی خودشان را از دست نخواهند داد ولی دشمن فکر می‌کرد می‌تواند با تحریک برخی افراد، میدان را خالی کند و براندازی صورت دهد.

دکتر کدخدایی بیان کرد: خوشبختانه مردم در ۲۲ بهمن امسال نشان دادند که با اتحاد و انسجام ملی خودشان، همیشه پای منافع ملی بوده و از نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کنند.

وی با بیان اینکه مردم ماهیت دشمنان را بعد ۴۴ سال شناخته‌اند، خاطرنشان کرد: همه حیله‌های بکارگرفته شده دشمن در این ۴۴ سال با شکست مواجه شده است و مردم باتوجه به بصیرتی که دارند همواره بر پای حفظ و استقرار نظام ایستاده‌اند.

دکتر کدخدایی حضور مردم در جشن چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را پاسخ محکمی به دشمنان خارجی دانست و افزود: این حضور مردم طبیعتاً نفی هرگونه اغتشاشی است که در جامعه توسط عده اندکی صورت گرفت و امنیت مردم و جامعه را تحت الشعاع قرار داد؛ دشمنان با همراهی عوامل داخلی اقدامات دون پایه‌ای انجام دادند که منجر به آسیب‌هایی شد و برخی از نیروهای امنیتی شهید شدند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان گفت: ما در فتنه‌‌ها و بحران‌ها هزینه‌های زیادی متحمل می‌شویم؛ ما در فتنه‌های قبل و جنگ تحمیلی شهدای زیادی تقدیم کردیم اما استقلال و امنیت حفظ شد؛ الان هم علی‌رغم هزینه هایی که مردم در طول این چند ماه گذشته متحمل شدند، حضورشان در مراسم ۲۲ بهمن پاسخ محکمی به دشمنان داخلی و خارجی بود.

پایان پیام/

برچسب ها: دکتر کدخدایی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فقه شیعه در پاسخ به نیاز‌های روز جامعه پویا است

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی به مردم افغانستان