کد خبر: ۹۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹- 23 February 2023
آیت‌الله خاتمی:

نمایندگان مجلس خبرگان از مسئولان خواستند فکری به حال گرانی‌ها شود

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از جلسه اعضای مجلس خبرگان با رئیس جمهور خبر داد و گفت: بیشترین دغدغه خبرگان در این دیدار معیشت مردم بود.

نمایندگان مجلس خبرگان از مسئولان خواستند فکری به حال گرانی‌ها شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید احمد خاتمی، عصر چهارشنبه پس از پایان یازدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران گفت: اعضا در دیدار با وزیر اقتصاد و جلسه دیشب با رئیس جمهور، معیشت مردم را پیگیری کردند و خواستار آن بودند که فکری به حال گرانی‌ها شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در این اجلاس دو روزه از سوی انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها انجام شد، افزود: تنها اختلاف و تفاوتی که با گذشته داشتیم این است که آیت‌الله موحدی‌کرمانی که نایب رئیس بودند به خاطر کهولت سن و نامناسب بودن حالشان جایشان را به آیت‌الله سید هاشم بوشهری دادند و آیت‌الله محسن اراکی به جای آقای حسینی بوشهری به عنوان کارپرداز فرهنگی انتخاب شد.

آیت‌الله خاتمی یادآور شد: سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس نیز در این اجلاس از جلوه‌های قدرت مقاومت گفتند و از ناکامی دشمنان در برابر آن و نیز در صحنه اغتشاشات اخیر که صحنه‌گردانان اصلی آن آمریکا و رژیم صهیونیستی و گروهک‌های ضدانقلاب و سلطنت‌طلبان بودند سخن گفت.

وی با انتقاد از رویکرد دوگانه و همراه با دروغ غرب درباره حقوق بشر افزود: اغتشاشات اخیر نشانگر انفعال بیگانگان و زنده بودن انقلاب اسلامی است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان به راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و افزود: ۲۲ بهمن میلیون‌ها ایرانی آمده بودند تا با خون شهیدان و آرمان‌های امام(ره) و انقلاب تجدید میثاق کنند و نفرت خود را از اغتشاشگران نشان دهند.

آیت‌الله خاتمی خواستار نظارت بر بازار برای مقابله با گرانی‌ها شد و گفت: البته مسئولان واقعیت‌های موجود را می‌بینند و در پی علاج هستند.

وی بخشی از مشکلات را ناشی از جنگ اقتصادی دشمن دانست و افزود: آمریکا می‌خواست در کف خیابان مشکل را حل کند و همین برخورد را با عرصه اقتصادی دارد و ایران هر جا حاضر شود آمریکا با تمام توان زیرپای ایران را خالی می‌کند.
سخنگوی مجلس خبرگان تاکید کرد: اینجا قصه یک فرد و یک دولت نیست بلکه قصه یک نبرد است و باید همه همکاری کنند تا مشکلات را پشت سر بگذاریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری موضوعات فرهنگی را دغدغه دیگر اعضا عنوان کرد و افزود: اعضای خبرگان رهبری دغدغه‌های فرهنگی‌ چون بی‌حجابی داشتند و از رئیس‌جمهور خواستار پیگیری شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور