کد خبر: ۹۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰- 18 February 2023
آیت‌الله مدرسی یزدی:

برخی در کشور به دنبال ‌مناسبات سیاسی و اقتصادی با غرب هستند

امام جمعه موقت یزد با اشاره به سفر بسیار مهم رئیس جمهور به چین گفت: برخی در کشور به دنبال خلاصه کردن تمام مناسبات سیاسی و اقتصادی با غرب هستند.

برخی در کشور به دنبال ‌مناسبات سیاسی و اقتصادی با غرب هستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا مدرسی‌یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: این حضور بار دیگر چشم دشمنان را کور و آنها را مایوس کرد و امیدواریم دشمن بفهمد که این مردم طرفدار قرآن و اهل بیت(ع) هستند و مشکلات را برای حفظ اسلام و انقلاب تحمل می‌کنند.

وی به سفر رئیس جمهور به چین اشاره کرد و گفت: امیدواریم این سفر علیرغم خواست دشمن دستاوردهای بسیار خوبی به ویژه در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی داشته باشد.

امام جمعه موقت یزد تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای در کشور همچنان خود را اسیر خواسته‌های غرب کرده و می‌خواهند مسائل اقتصادی و سیاسی را خلاصه در غرب کنند و این سفر هم ان‌شاالله اشتباه بودن چنین خواسته‌ای را به خوبی نمایان کند.

عضو فقهای شورای نگهبان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مبعث رسول گرامی اسلام افزود: آن حضرت در زمانی که جاهلیت و ظلم در جهان و به ویژه در عربستان نهادینه شده بود به پیامبری مبعوث شدند و جهان را به سمت دین آسمانی هدایت کردند و تا به امروز و تا قیامت نور این هدایت تداوم خواهد داشت.

وی به زلزله ترکیه و سوریه اشاره کرد و با بیان اینکه این حادثه بسیار بزرگی بود عنوان کرد: این درس عبرتی برای ماست و همانطوری که خودشان اعلام کردند ساختمان‌ها‌یی که در ساخت آنها کم‌کاری و خیانت شده بود، تخریب شده و جان بسیاری را گرفت اما در کنار همین ساختمان‌ها، ساختمان‌هایی هم بوندن که با همان قدرت زلزله آسیب ندیدند.

آیت‌الله مدرسی یزدی تاکید کرد: این هم برای مردم و هم برای دولت ما باید درس عبرت بسیار مهمی باشد، که احساس وظیفه بیشتری در ساختن منازل، آپارتمان‌ها و امثال آن داشته باشیم و بدانیم که نسبت به کوچک‌ترین، کوتاهی باید چه در دنیا و چه در آخرت پاسخگو باشیم.

امام جمعه موقت یزد افزود: مسئله مهم دیگر بحث کمک‌رسانی است، الان در دو کشور همسایه، مسلمان و دوست ما چنین مشکل عظیمی به وجود آمده و هر کسی که می‌تواند کمکی نسبت به آن‌ها انجام دهد بسیار شایسته و مقبول است.

وی افزود: مسئله سوم هم مربوط به برخوردی است که کشورهای اروپایی و غرب نسبت به این موضوع دارند و دروغ‌گویی‌های آنها را آشکار می‌کند که متاسفانه یک برخورد کاملا متناقض نسبت به سوریه و ترکیه نشان داده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

پربازدید ها

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جمهوری اسلامی ایران هرگز ذلت را نخواهد پذیرفت

اسنپ‌بک حلقه‌ای از زنجیره رویکرد جنگ تمدن‌هاست/ سه راهبرد امت ایران و اسلام در برهه حساس تاریخی

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد