کد خبر: ۹۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳- 15 February 2023
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

حضور باشکوه مردم در ۲۲ بهمن نشان داد، صاحبان اصلی انقلاب قدر نعمت نظام اسلامی را می‌دانند

دبیر شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در ۲۲ بهمن نشان داد، صاحبان اصلی انقلاب قدر نعمت نظام اسلامی را می‌دانند.

حضور باشکوه مردم در ۲۲ بهمن نشان داد، صاحبان اصلی انقلاب قدر نعمت نظام اسلامی را می‌دانند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱) در ابتدای سخنان خود در جلسه این شورا، از حضور باشکوه و گسترده مردم در راه‌پیمایی ۲۲ بهمن تشکر و قدردانی کرد.

وی اظهار داشت: شنبه‌ای که گذشت مردم شریف ایران اسلامی یک بار دیگر بصیرت خود را به نمایش گذاشتند و نشان دادند به عنوان صاحبان اصلی این انقلاب، قدر نعمتی که خداوند به آنها عطا کرده را می‌دانند و ملامت دشمنان ملامتگر، رخنه‌ای در عزم راسخ آن‌ها برای دفاع از ارزش‌ها ایجاد نمی‌کند.

آیت‌الله جنتی افزود: وحدتی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشاهده شد برخاسته از اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی خدمت خالصانه و بی‌منت را تنها راه قدردانی از ملت شریف و نجیب ایران دانست و گفت: هرکس مسئولیت را براي هدفی غیر از این کار بخواهد، شایستگی خود برای مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال برده است.

آیت‌الله جنتی با اشاره به عفو اخیر مقام معظم رهبری گفت: اقدام حکیمانه رهبر انقلاب ادامه‌دهنده راهبرد دائمی و موفق جذب حداکثری نظام است.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) اشاره و تصریح کرد: فردا سالروز شهادت بزرگواری است که روش مبارزه سیاسی‌شان بر پایه «صبر و استقامت» استوار بود و بر اساس آیه شریف «فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ» برای مبارزه با حاکمان جابر عباسی و نیز اثبات حقانیت اهل بیت(ع) از صبر و استقامت بهره می‌بردند.

وی ادامه داد: شهادت ایشان را که بیش از هر لقبی به لقب باب الحوائج الی االله معروفند، تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال می‌خواهم به حق حضرت موسی ابن جعفر(ع) در ظهور فرزندشان حضرت بقیه الله الاعظم تعجیل فرماید و به برکت وجود نازنین ایشان، جهان را سرشار از عدل و داد فرماید.

حضور باشکوه مردم در ۲۲ بهمن نشان داد، صاحبان اصلی انقلاب قدر نعمت نظام اسلامی را می‌دانند

آیت‌الله جنتی در بخش سوم از سخنان خود به مبعث حضرت رسول اکرم(ص) نیز اشاره کرد و گفت: در آستانه فرا رسیدن سالروز بعثت پیامبر اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) هستیم؛ این عید بزرگ را گرامی می‌دارم و از خداوند مهربان می‌خواهم به ما توفیق پیروي آن پیامبر عظیم‌الشان را عنایت فرماید.

وی فلسفه بعثت پیامبران را حکومت صالحان بر جهان و عالم‌گیر شدن فضیلت‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: عید مبعث، روز بزرگداشت کرامت انسان است؛ عید عدالت، آزادی و حق‌جویی است.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: جاهلیتی که حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) براي مبارزه با آن برانگیخته شد، منحصر به بی‌سوادی و نبود دانش نبود، بلکه گمراهی‌هایی بود که از غلبه نفسانیات و رذایل بر فضیلت‌ها حاصل شده بود.

وی افزود: بر اساس منابع دینی، جاهلیت محدوده زمانی و مکانی ندارد و هر جامعه‌ای که در آن ارزشهای الهی فراموش شود، جامعه جاهلی است.

آیت‌‌الله جنتی در خاتمه با بیان اینکه انقلاب اسلامی از این جهت که قیام مردمی خداباور به رهبری مردی الهی بود و برای برهم زدن مناسبات ظالمانه جهان سلطه شکل گرفته، ماهیتی بعثت‌گونه دارد، تاکید کرد: پیروان واقعی پیامبران الهی کسانی هستند که در طول تاریخ براي استقرار ارزش‌های الهی تلاش کرده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

کتاب «ریاست جمهوری در قانون اساسی» منتشر شد

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: مقاومت تنها راه پایان ظلم‌های استکباری و رژیم صهیونیستی است/ انقلاب اسلامی با ترورها متوقف نمی‌شود

برگزاری نشست علمی«بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی» در پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود