کد خبر: ۹۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵- 12 February 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی:

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان آیت‌الله سید احمد حسینی‌خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر مقدس قم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به اهمیت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حضور و اجتماع بسیار باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

وی در ادامه افزود: من با تمام وجود و با تواضع عرض می کنم که سلام و صلوات خداوند، انبیا، فرشتگان و همه خوبان عالم بر این ملت با نجابت که واقعاً در این روز حضور حیرت انگیزی دارند.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: این اجتماع، پیام های بسیار مختلفی دارد که یکی از پیام های آن اعلام وفاداری به آرمان های امام راحل، بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی ایران، اظهار قدرت در برابر بدخواهان و همچنین پیامی است برای مسئولین نظام که تا می‌توانند برای این مردم عزیز و بصیر خدمت کنند.

وی در ادامه افزود: بدا به حال مسئولینی که توان خدمت به ملت عزیز ایران را داشته باشند؛ اما از روی تنبلی و یا از جهات دیگر بر این ملت کم گذارشته و در خدمت به آنان دریغ کنند.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی ابراز کرد: امیدواریم پرچم جمهوری اسلامی ایران همواره در اهتزاز بوده و رهبر عزیز انقلاب اسلامی تا ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف پایدار باشد.

وی در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم به خصوص نسل جدید و جوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بیان داشت: ما در تمامی ۴۴ سال سالگرد انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن حضور داشتیم و در تمامی شرایط جنگ و ترورهای کور منافقین و بمباران شهرهای ایران توسط رژیم بعث عراق حضور داشتیم؛ اما اجتماع و حضور امسال حقیقتا قابل توجه است.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی در پایان اظهار داشت: یکی از دلایل اجتماع پرشور مردم در این راهپیمایی این است که دشمن تمام توان خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی به کار گرفته است و ملت ایران اسلامی نیز با تمام وجود برای دفاع از انقلاب اسلامی به صحنه آمدند و حضور پرشوری از خود را به جهانیان مخابره کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت خاطرات آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی از رهبر شهید در برنامه میداندار

تشییع حماسی و تاریخی رهبر شهید نشان داد ملت ایران از آرمان‌های انقلاب دست نمی‌کشد

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (رضوان‌الله تعالی علیه)

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبرِ شهید در حرم رضوی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله سید احمد خاتمی از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

آیت‌الله شب‌زنده‌دار: رهبر معظم انقلاب هیچ مسئولیتی را جز برای رضای خدا نپذیرفتند/ تأکید همیشگی ایشان بر صیانت از احکام اسلام بود

مردم در تدفین وتشییع پیکر قائد شهید در مشهد حماسه دیگری بیافرینند

تقدیر آیت‌الله اعرافی از حضور مراجع تقلید، روحانیت به ویژه مردم تهران و قم در مراسم تشییع میلیونی رهبر شهید

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

دلنوشته دکتر کدخدایی در فراق قائد شهید امت

دلنوشته‌ دکتر طحان نظیف در فراق امام شهید امت؛ وداعی برای استمرار یک راه

دکتر طحان‌نظیف: ساخت درونی ایران اسلامی را مدیون امامِ شهیدمان هستیم؛ ایشان ملت ایران را رشد دادند

اقتدار و خودباوری امروز کشور مرهون مجاهدت‌های امام شهید است