کد خبر: ۹۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵- 12 February 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی:

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان آیت‌الله سید احمد حسینی‌خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر مقدس قم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به اهمیت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حضور و اجتماع بسیار باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

وی در ادامه افزود: من با تمام وجود و با تواضع عرض می کنم که سلام و صلوات خداوند، انبیا، فرشتگان و همه خوبان عالم بر این ملت با نجابت که واقعاً در این روز حضور حیرت انگیزی دارند.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: این اجتماع، پیام های بسیار مختلفی دارد که یکی از پیام های آن اعلام وفاداری به آرمان های امام راحل، بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی ایران، اظهار قدرت در برابر بدخواهان و همچنین پیامی است برای مسئولین نظام که تا می‌توانند برای این مردم عزیز و بصیر خدمت کنند.

وی در ادامه افزود: بدا به حال مسئولینی که توان خدمت به ملت عزیز ایران را داشته باشند؛ اما از روی تنبلی و یا از جهات دیگر بر این ملت کم گذارشته و در خدمت به آنان دریغ کنند.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی ابراز کرد: امیدواریم پرچم جمهوری اسلامی ایران همواره در اهتزاز بوده و رهبر عزیز انقلاب اسلامی تا ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف پایدار باشد.

وی در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم به خصوص نسل جدید و جوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بیان داشت: ما در تمامی ۴۴ سال سالگرد انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن حضور داشتیم و در تمامی شرایط جنگ و ترورهای کور منافقین و بمباران شهرهای ایران توسط رژیم بعث عراق حضور داشتیم؛ اما اجتماع و حضور امسال حقیقتا قابل توجه است.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی در پایان اظهار داشت: یکی از دلایل اجتماع پرشور مردم در این راهپیمایی این است که دشمن تمام توان خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی به کار گرفته است و ملت ایران اسلامی نیز با تمام وجود برای دفاع از انقلاب اسلامی به صحنه آمدند و حضور پرشوری از خود را به جهانیان مخابره کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

رزمندگان ایران آماده پاسخ به هرگونه تهدید هستند

پنج پیش نیاز مهم تبلیغ موفق / تأکید بر بازسازی نظام تبلیغی متناسب با تحولات جهانی

راه‌های مراقبت از نفس و پرهیز از فراموش کردن خود / رشد و تعالی ما در نصرت خداوند است

مأموریت‌های چهارگانه آیت‌الله اعرافی به مجاهدان فرهنگی؛ از ترسیم سیمای «زن مسلمان» تا مطالبه خواسته‌های درست مردم

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

«انقلاب اسلامی» سرآمد تحولات تاریخی حوزه در هزار سال گذشته است / گشوده‌شدن افق‌های جهانی به روی حوزه‌های علمیه

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

پربازدید ها

رونمایی از کتاب «پیاده‌روی در خیابان‌های سارایوو» با پیام آیت‌الله جنتی

دکتر کدخدایی: جمهوری اسلامی ایران نظامی مبتنی بر پایه‌های دینی و حمایت، حضور و مشارکت جدی مردم است

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

ضعف‌های ده‌گانه قدرت شیشه‌ای و عنکبوتی آمریکا / دوران صبر راهبردی و ملاحظات ایران به پایان رسیده است

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

آیت الله اعرافی صدور حکم اعدام شیخ حسین المعتوق در کویت را محکوم کرد

روایت آیت الله خاتمی از روز انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی/هشدار نسبت به جریان‌های سازشکار